Izvor: SrbijaDanas.com, 29.Apr.2021, 21:11

NIJE SE VIDELO U PRENOSU: Detalj sa Marakane o kojem će se dugo pričati, a desio se NA SAMOM POČETKU (FOTO)

Izabranici Dejana Stankovića slavili u duelu dva crveno-bela tima.

U derbiju 34. kola Crvena zvezda je na Marakani savladala Vojvodinu i tako napravila još jedan, završni korak ka novoj tituli. Tim Dejana Stankovića slavio je minimalnim rezultatom, a jedini pogodak viđen je u 13. minutu kada je pogrešio i loptu u mrežu svog tima poslao Saničanin.

Ipak, ono što je mnogima u direktnom prenosu promalno još na samom početku meča jeste susret dvojice trenera. Naime, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Dejan Stanković i Nenad Lalatović znaju se dugi niz godina, pa srdačan pozdrav pred početak susreta na Marakani nije izostao.

Nekadašnji i aktuelni trener Crvene zvezde su čak u mlađim kategorijama delili svlačionicu na Marakani, a kod obojice je nesporna ljubav prema crvenobelom dresu. Pozdravljanje nije promaklo budnom oku jednom od prisutnih fotoreportera koji je ovekovečio susret dvojice starih znalaca.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.