NIJE SE DOKAZAO U ZVEZDI: Iskusni fudbaler ima novi klub, ostaje u Superligi

Izvor: SrbijaDanas.com, 16.Jan.2021, 17:02

NIJE SE DOKAZAO U ZVEZDI: Iskusni fudbaler ima novi klub, ostaje u Superligi

Povratak na mesto uspeha.

Fudbalski klub Voždovac nastavlja sa pojačanjima, na Krov su se vratili Stefan Hajdin i Stefan Purtić. Generalni direktor Miloš Mirković, zadovoljan je što je pomenuti dvojac ponovo u klubu i veruje da će biti biti značajan šraf u timu.

Hajdin se u redove "zmajeva" vraća iz Crvene zvezde sa kojom mu je istekao ugovor dok je Purtić u prvom delu sezone bio pozajmljen Inđiji.

Čelsi tone sve dublje, Frenk Lampard je >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << na ivici otkaza, a večeras (18.30) ga čeka gostovanje Fulamu, koji je vezao pet remija u Premijer ligi. Kvota na dvojku je 1,55, iks je 4,00, dok je kec 6,25Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Fulam – Čelsi.

- Hajdin i Purtić znaju kako ovaj klub funkcioniše i neće im trebati vremena da se privikavaju. Upoznati su sa sistemom i vizijom Voždovca i ne sumnjam da će pružiti svoj maksimum da doprinesu ostvarenju ciljeva koje smo postavili - poručio je Mirković.

Levi bek koji je igrao za tim sa Krova kao pozajmljeni igrač Zvezde, sada je i zvanično igrač Voždovca. Ugovor je potpisan na dve godine, a Stefan se odmah priključio ekipi i na spisku je putnika za pripreme u Antaliji.

- Čast mi je što sam se vratio kući! Voždovac je zaista jedan poseban klub i srećan sam što ponovo imam priliku da radim sa svim ovim sjajnim ljudima od igrača i stručnog štaba, do ekonomata i uprave. Sada sam zreliji i bogatiji za još jedno iskustvo, tako da sam siguran da mogu još više da pružim Voždovcu - jasan je Hajdin.

Hajdin is back! 😎 #fkvozdovac #zmajevi #klubkaonijedandrugi #fudbal #football #footballtiktok

♬ original sound - fkvozdovac1912

Dete Voždovca i nekadašnji kapiten Stefan Purtić vratio se iz Inđije sa pozajmice i ponovo je među "zmajevima" spreman za nove izazove.

- Jako sam srećan što sam se vratio u klub u kome sam odrastao i koji me je afirmisao kao igrača! Daću sve od sebe da opravdam očekivanja stručnog štaba na čeku sa trenerom Damjanovićem. Saigrače dobro poznajem, kao i sve ljude u klubu i verujem da ćemo zajedničkim snagama ispuniti zacrtane ciljeve koji su pred nama - zaključio je Purtić.

Purta se vratio gde mu je i mesto - u Voždovac i u Fan Shop Stadion Shopping Centra 😎

Dobro nam došao nazad 💪#fkvozdovac #zmajevi #klubkaonijedandrugi pic.twitter.com/Yh8fB7oz8Y

— FK Voždovac (@FKVozdovac) January 15, 2021

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.