NIJE SAMO TENK: Hrvati BESNI na Pavkova, smeta im i ŠAJKAČA

Izvor: SrbijaDanas.com, 28.Avg.2019, 12:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NIJE SAMO TENK: Hrvati BESNI na Pavkova, smeta im i ŠAJKAČA

Zvezda drugi put zaredom u eliti.

Fudbaleri Crvene zvezde eliminisali su Jang Bojs u plej-ofu i drugu sezonu zaredom uspeli su da se plasiraju u Ligu šampiona. Novi podvig srpskog šampiona odjeknuo je širom regiona, a reakcije stižu iz Hrvatske gde su tamošnji mediji ogorčeni na simboličan tenk postavljen ispred stadiona "Rajko Mitić", ali i način na koji se radovao Milan Pavkov, napadač Crvene zvezde.

Hrvatski portal 24 sata.hr navodi kako su se crveno-beli >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << provukli. Portal ističe da je na Marakani viđena drama, a u Beogradu je zaustavljena Dinamova bolna tačka. Naimne, prošle sehzone je Jang Bojs izbacio Dinamo u kvalifikacijama za Ligu šampiona.

Index navodi da je Zvezda igrala pred 50.000 navijača i da se drugi put uzastopno plasirala u Ligu šampiona. Napominje se da će crveno-beli da budu u četvrtom šeširu, te da mogu u istu grupu sa zagrebačkim Dinamom. Portal je posebnu pažnju posvetio i slavlju posle meča kada su se fudbaleri provozali oklopnim vozilom.

– Pošto je dan pre utakmice ispred severne tribine stadiona “Rajko Mitić” postavljen tenk T-55 kakvim je JNA sejala smrt po bivšoj Jugoslaviji ’90-ih godina, igrači Zvezde otišli su korak dalje. Kada su osigurali plasman u Ligu šampiona, popeli su se na oklopno vozilo i njime se provezli prema Autokomandi, koje se nalazi oko 400 metara od stadiona – piše portal i dodaje:

– Igrači su imali baklje, a napadač Milan Pavkov je na glavi imao šajkaču, tradicionalni deo odeće srpskih seljaka, koja je poslednjih 70 godina bila simbol velikosrpskih osvajanja i masovnih zločina koje su počinili oni koji su ih nosili na glavama.

Podsetimo, Zvezda će se naći u četvrtom šeširu na žrebu za grupnu fazu, a jedan od potencijalnih rivala crveno-belih je i Dinamo Zagreb. Izvlačenje je na programu u četvrtak od 18 sati.

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda naša TV voditeljka Nina Seničar, bivša devojka Marka Borijela

Sunny side up ☀️ . . . Photo by @milosnadazdin

Објава коју дели Nina Senicar (@ninasenicar) дана 15. Феб 2019. у 9:06 PST

Caption this...🧐🧐🧐

Објава коју дели Nina Senicar (@ninasenicar) дана 6. Авг 2018. у 4:46 PDT

My kind of #sunday 🎯

Објава коју дели Nina Senicar (@ninasenicar) дана 10. Јун 2018. у 11:46 PDT

Atomic brunette🖤 . . . Photo by: @danilo.pavlovic Mua: @jovanav_makeupartist

Објава коју дели Nina Senicar (@ninasenicar) дана 9. Апр 2018. у 8:33 PDT

Un #bacio X voi💋 #samoradno

Објава коју дели Nina Senicar (@ninasenicar) дана 27. Феб 2018. у 10:58 PST

I've got that summertime, summertime happiness.. ☀️☀️☀️ @littlecrumb_ ho portato #elisabettacanalisxmobo nella tua terra 😁❤️

Објава коју дели Nina Senicar (@ninasenicar) дана 23. Јун 2017. у 5:45 PDT

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.