NIJE MU DUGO TREBALO: Bivši Noletov trener ima novog UČENIKA! (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 16.Dec.2018, 09:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NIJE MU DUGO TREBALO: Bivši Noletov trener ima novog UČENIKA! (FOTO)

Iznenađujuća odluka.

Manje od godinu dana trajala je saradnja između najboljeg tenisera sveta Novaka Đokovića i proslavljenog asa Andre Agasija. Amerikanac je zbog velikih obaveza i nemogućnosti da prisustvuje većini Noletovih turnira, napustio stručni štab prvog reketa Srbije, pa je do skora bio bez angažmana.

GARI NEVIL PROLUPAO: Šta je bivši igrač Mančester Junajteda izjavio o Vidiću i Bekamu (FOTO)

ANĆELOTI U PROBLEMU: Strateg Napolija MORA >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << da pronađe rešenje (FOTO)

Couldn’t do it without these guys!

A post shared by Grigor Dimitrov (@grigordimitrov) on Dec 15, 2018 at 7:21am PST

TERZIĆ: Dozvolite da Partizan i Mačva odigraju novi meč (FOTO)

U međuvremenu i bugarski teniser Grigor Dimitrov ostao je bez trenera, pa je još u Parizu kontaktirao legendarnog Amerikanca. Na početku priprema, ponovo se na njegovom treningu našao Andre Agasi, a uskoro treba očekivati da njih dvojica ozvaniče saradnji.

Zanimljivo da zbog obaveza Agasi nije prihvatio da potpiše ugovor sa Novakom, već mu je pomagao prijateljskim savetima. Da li će ovog puta staviti paraf na saradnju sa Bugarinom, ostaje da se vidi.

Sve najnovije sportske vesti možete da pročitate OVDE.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.