NIJE MOGAO DA SAKRIJE EMOCIJE: Kampaco kroz SUZE pričao o velikom uspehu Gaučosa

Izvor: SrbijaDanas.com, 10.Sep.2019, 17:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NIJE MOGAO DA SAKRIJE EMOCIJE: Kampaco kroz SUZE pričao o velikom uspehu ''Gaučosa''

Emotivni Kampaco.

Jedan od najboljih košarkaša ''Gaučosa'', Fakundo Kampaco predvodio je reprezentaciju Argentine do četvrtfinala, pobedomn nad selekcijom Srbije 97:87.

Kampaco je bio izvanredan, sa 18 poena i 12 asistencija bio je jedan od najboljih na terenu. Posle velikog trijumfa Kampaco nije mogao da sakrije emocije.

- Mi smo mlada ekipa koja zna da se takmiči i da stvara soptvenu istoriju. I zaista verujem da smo danas ostvarili istorijsku pobedu. >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Nije lako razumeti dimenziju ovoga što smo postigli. Ali svesni smo da moramo da nastavimo ovako - kazao je šuter Real Madrida, dodavši da je Srbija možda pomalo i potcenila njega i njegove saigrače.

- Imali smo veću želju, čini mi se. Hteli smo da istražimo koliko možemo, a ovo je bila idealna prilika za to. Danas nas je vodio Luis Skola, međutim svako je dao svoj doprinos za zajednički cilj. U našem slučaju kolektiv je iznad svakog individualca. Dobro se razumemo na terenu, to je mnogo važno - zaključio je Kampaco.

Argentina u polufinalu čeka bolji iz duela reprezentacija Amerike i Francuske, u kojoj su Amerikanci apsolutni favoriti.

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda srpska odbojkašica Milica Tasić.

A post shared by TASIĆ MILICA (@milicatasic12) on Jul 20, 2019 at 10:07am PDT

Mowgli 🐒 @slow_peno

A post shared by TASIĆ MILICA (@milicatasic12) on Jul 13, 2019 at 9:06am PDT

👅

A post shared by TASIĆ MILICA (@milicatasic12) on Feb 22, 2018 at 12:30pm PST

🌺

A post shared by TASIĆ MILICA (@milicatasic12) on Oct 3, 2018 at 9:55am PDT

#white 🤪

A post shared by TASIĆ MILICA (@milicatasic12) on Aug 20, 2018 at 7:19am PDT

🔀

A post shared by TASIĆ MILICA (@milicatasic12) on Apr 20, 2018 at 7:06am PDT

A post shared by TASIĆ MILICA (@milicatasic12) on Dec 1, 2017 at 8:00am PST

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Kampaco: Istorijska pobeda

Izvor: Večernje novosti, 11.Sep.2019, 10:14

Nije lako razumeti dimenziju ovoga što smo postigli. Ali svesni smo da moramo da nastavimo ovako – rekao je plejmejker Argentine posle trijumfa protiv Srbije FAKUNDO Kampaco je sjajno dirigovao igrom Argentine, uz 12 asistencija postigao je 19 poena u trijumfu protiv Srbije u...

Nastavak na Večernje novosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.