NIJE MOGAO DA PREĆUTI: Progovorio i dečko Mihine ćerke! As Juventusa UPUTIO Virdžiniji reči od KOJE puca kamen!

Izvor: SrbijaDanas.com, 13.Jul.2019, 14:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NIJE MOGAO DA PREĆUTI: Progovorio i dečko Mihine ćerke! As Juventusa UPUTIO Virdžiniji reči od KOJE puca kamen!

Srpski stručnjak završava trenersku karijeru.

Alesandre Voljako, fudbaler Juventusa na pozajmici u Podrenoneu i dečko mlađe ćerke Siniše Mihajlovića, Virdžinije, oglasio se na društvenim mrežama, posle saznanja da je otac njegove izabranice teško bolestan.

U poruci koju je ostavio, Voljako se vodio stihovima pesme "Ratnik" (u originalu "Gerero"), čuvenog italijanskog kantautora Marka Mengonija, namenivši je svojoj devojci Virdžiniji.

- Ja sam >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << ratnik, pazim na tebe kada je noć, braniću te od noćnih mora i tuge. Štitiću te od obmana i ogovaranja i zagrliću te da bih ti dao snagu uvek. Daću ti sigurnost protiv strahova, da bi videla svet iznad onih zidova. Ne brini ništa ja ću biti pored tebe, sa mojim plaštom obrisaću tvoje suze.  I ljubav moja, velika ljubav koja mi veruje. Pobedićemo protiv svih i ostaćemo uspravno. I ostaću pored tebe dokle god ti poželiš - glasi poruka na Instagramu dečka mlađe Mihine ćerke, čiji post je lajkovala i starija Sinišina princeza Viktorija.

Srpskom treneru u subotu ujutru otkrivena je teška bolest, zbog koje će morati da prekine trenersku karijeru. Zvaničnu konferenciju Bolonja je zakazala u 16.30, kada će se Siniša Mihajlović obratiti javnosti.

Podsetimo, italijanski "Korijere delo Sport" objavio je vest da je legenda Crvene zvezde boluje od teške bolesti, zbog koje će morati da se podvrgne "agresivnom medicinskom tretmanu".

Miha se početkom leta drugi put vratio u Bolonju i ekipu iz zone ispadanja doveo do opstanka, zbog čega je ušao u srca navijača kluba sa "Renato del Are".

BONUS GALERIJA

Pogledajte još slika Siniše Mihajlovića i njehovih ćerki Viktorije i Virdžinije.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.