NIJE MOGAO DA IZDRŽI: Vanja se oglasio na dan meča sa Švajcarskom, Instagram se puši! (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 02.Dec.2022, 14:46

NIJE MOGAO DA IZDRŽI: Vanja se oglasio na dan meča sa Švajcarskom, Instagram se puši! (FOTO)

Napred, Orlovi.

Vanja Milinković-Savić je za godinu dana od golmana iz “četvrtog plana” dospeo do pozicije prve “jedinice” reprezentacije Srbije.

Čuvar mreže Torina u potpunosti je opravdao poverenje selektora Dragana Stojkovića, koji je ne tako davno pitanjem odgovorio noinarima na pomen mlađeg od braće Milinković-Savić: “Gde da ga stavim?”.

I stavio ga je Piksi tamo gde treba, pred gol Srbije. Na uvodnom meču Svetskog prvenstva protiv >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Brazila bio je briljantan i pored poraza 2:0, a opravdao je očekivanja i u burnom remiju sa Kamrunom (3:3). Zato ne čudi što je posle dva kola bio najbolji golman Svetskog prvenstva sa 12 odbrana.

Vanja bi trebalo da bude veliki adut Orlova i u odlučujućoj utakmici G grupe protiv Švajcarske (petak, 20 časova). Stameni čuvar mreže oglasio se na dan meča sa “sajdžijama” na Instagramu i objavio je zanimljivu fotku najave utakmice sa naloga Fudbalskog saveza Srbije.

⚔️ Дан одлуке. Храбро! 🛡

🇷🇸 Србија 🆚 Швајцарска 🇨🇭

🏆 Светско првенство у Катару 🇶🇦

🏟 Стадион 974

📍 Доха

⏰ 20.00

📺 РТС 1

📺 Арена Premium 1

#️⃣ #SRBSUI#FIFAWorldCup #SRB#Qatar2022 #Orlovi pic.twitter.com/HCmnOIUj5F

— Fudbalski savez Srbije | FA of Serbia (@FSSrbije) December 2, 2022

Vanja je pun samopouzdanja, to je baš ohrabrujuća vest...

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.