NIJE KRAJ KARIJERE ENDIJA MAREJA: To je zapanjujuće...

Izvor: SrbijaDanas.com, 04.Dec.2020, 21:08

NIJE KRAJ KARIJERE ENDIJA MAREJA: To je zapanjujuće...

Zna ga dobro...

Dani Valverdu, neksadašnji trener Endija Marija, smatra da teniser iz Danblejna još nije rekao poslednju reč na teniskoj pozornici.

On i Mari su sarađivali u periodu od 2010. do 2014. godine, a poznato je da je škotski teniser posle toga imao velike probleme sa povredama.

Poslednjih godina jedva da igra, imao je više operacija problematičnog kuka i mnogi sumnjaju da će biti u stanju da se vrati u nekadašnju formu.

Endi je >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << nedavno rekao kako je daleko slabije trenirao ove godine nego ranije i da je i to razlog što nije uspeo da postigne očekivane rezultate po povratku na teren.

Valverdu je saglasan da će Endi, u slučaju da počne da radi i trenira kao pre, uspeti da se vrati u 2021.

- Zapanjujuće je ono što čini, zaista je neverovatno i pomisliti na povratak posle povrede koju je on imao. Srećni smo što imamo prilike da ga uopšte gledamo. Ako bude u stanju da vodi računa o sebi i fizički se spremi, da ne oseća bol tako intenzivno kao ranije, ne bi me iznenadilo da postigne dobre rezultate naredne sezone - smatra Valverdu.

On veruje da je Endi u stanju još da se nosi sa najvećim imenima svetskog tenisa.

- Nekako verujem da ako bude spreman fizički, biće u stanju i da se takmiči sa vrhunskim igračima na najvećim turnirima. Ja ga nikada ne bih otpisao - zaključio je Marijev bivši trener.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.