NIJE IZDRŽAO PRITISAK: Vičević odlazi iz Zvezde

Izvor: SrbijaDanas.com, 09.Feb.2022, 23:44

NIJE IZDRŽAO PRITISAK: Vičević odlazi iz Zvezde

Nesalavan epilog.

Mirko Vičević neće više biti trener VK Crvena zvezda - prenose crnogorske Vijesti.

Iskusni stručnjak je po dalsku u crveno-beli tabor naišao na na udaru najvatrenijih pristalica crveno-belih.

Delije su na nedavnoj utakmici svojih vaterpolista sa Šapcem došle sa transparentom "Šiptar, Hrvat, Balija, nisu moja bratija!", koji je bio direktno upućen Vičeviću. Crnogorski trener je četiri dana nakon skandala, zlokobnih navijačkih >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << proglasa i jezivog transparenta na bazenu u Beogradu, odlučio da napusti klupu srpskog kluba.

VK Crvena zvezda je posle ovih scena javno osudila ovakvo ponašanje svojih navijača.

- BVK Crvena zvezda je sportska organizacija koja na prvom mestu promoviše olimpijske vrednosti, poštuje statutarne odluke Sporskog društva Crvena zvezda i statutarne odluke Vaterpolo kluba BVK Crvena zvezda koje su u skladu sa interesima Vaterpolo saveza Srbije. BVK Crvena zvezda je prepoznala u Mirku Vičeviću legendu vaterpolo sporta koji svojim sportskim zalaganjem i autoritetom može da opravda navedene vrednosti i ciljeve BVK Crvena zvezda u narednom periodu. BVK Crvena zvezda snosi najveću odgovornost za pojavljivanje kluba i navijača u medijima koja nisu vezana za sport. U ime kluba i u svoje ime se članu kluba, svom klupskom kolegi i prijatelju Mirku Vičeviću javno izvinjavam kao i celokupnoj sportskoj javnosti zbog uznemiravanja i pominjanja Mirka Vičevića i BVK Crvena zvezda u medijima u kontekstu koji nije u vezi sa sportom i odgovornost preuzimam na sebe - stoji u saopštenju crveno-belih, koje je potpisao direktor kluba Igor Milojević.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.