NIJE IZDRŽALA: Opaka bolest uzela poznatu sportistkinju

Izvor: SrbijaDanas.com, 18.Okt.2021, 13:46

NIJE IZDRŽALA: Opaka bolest uzela poznatu sportistkinju

Preminula u 37. godini.

Vanja Dukić hrvatska bodibilderka poznata po svojoj borbenosti uprkos dijagnozi raka dojke, preminula je u 37. godini, javili su mediji u Hrvatskoj.

Njoj je rak dojke dijagnostifikovan kada je imala 24 godine, operisana je i uspela da pobedi bolest koja se ponovo vratila, ali se Vanja nije predavala do samog kraja, iako je 2019. utvrđeno da se bolest vratila u još agresivnijem obliku. Iza sebe je ostavila supruga Denisa i 16-godišnju ćerku >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Lanu.

Uprkos bolesti, nije prestajala sa treninzima želeći da bude primer drugim ljudima. Pre godinu dana izazvala je veliku pažnju na Sajmu sporta u Poreču kada je na bini pokazala zategnuto telo, a zatim na iznenađenje svih skinula periku i otkrila istinu o višegodišnjoj borbi za rakom. Vanja Dukić biće sahranjena u Zadru.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.