NIJE IM BILO SUĐENO DA ZAJEDNO OSTVARE VELIKI USPEH: Poznati trener otkrio kakav problem ima Jović (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 11.Maj.2020, 17:03

NIJE IM BILO SUĐENO DA ZAJEDNO OSTVARE VELIKI USPEH: Poznati trener otkrio kakav problem ima Jović (FOTO)

Srpski fudbaler se muču u Real Madridu.

Veljko Paunović je sa omladinskom reprezentacijom Srbije na Novom Zelandu osvojio svetsku titulu, ali nije imao priliku da tada sarađuje sa Lukom Jovićem koji se prilično muči u Realu ove sezone i o čijim je problemima Paunović pričao. Po Paunoviću, osnovni problem je što Jović još uvek nije uspeo da upozmna način funkcuionisanja velikog kluba kakav je Real Madrid.

 - Svi smo očekivali da ćemo videti mnogo više >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << od Jovića. On je prošao kroz period adaptacije u velikom klubu. I dalje se nadam da ćemo od njega videti ono najbolje. Zidan se dobro pobrinuo za njega, ali čini mi se da mu nedostaje veteran koji će ga uhvatiti za ruku i pokazati mu kako se radi u velikim klubovima poput Reala, Barselone ili Atletika - rekao je Paunović.

Donedavno trener Čikago Fajera sa kojim se rastao u novembru prošle godine, smnatra da Jović uz bolje ponašanje može da dođe do izrtažaja u budućnosti.

 - Jović mora da uradi sve što je do njega i da nađe nekog ko će ga voditi u Realu. Uslovi u Real Madridu su teški i morate da ih ispunite kako biste mogli nečemu da se nadate. Ako dobijete na lutriji, morate da naučite da živite sa tim novcem. U suprotnom brzo ćete se vratiti tamo gde ste bili - istakao je Paunović.

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda Agustina Gandolfo, devojka Lautara Martineza.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.