NIJE FRANCUSKA: Marina Maljković na pragu da PREUZME drugu evropsku selekciju

Izvor: SrbijaDanas.com, 29.Sep.2021, 10:44

NIJE FRANCUSKA: Marina Maljković na pragu da PREUZME drugu evropsku selekciju

Tražena je zbog fenomenalnih rezultata.

Sve je izvesnije da Marina Maljković više neće voditi košarkašku reprezentaciju Srbije. Prvo je Francuska bila zainteresovana za njene usluge, a sada je sve izvesnije da bi mogla preuzeti ženski nacionalni tim Belgije.

Juve je u velikom padu, Čelsi, i pored poraza od Sitija za vikend, igra dobro, pa je kvota na dvojku večeras (21.00) u Torinu 2,25, dok je kec na Staru damu 3,80. Kvota na nerešen ishod je 3,15. Pogledajte >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << sve kvote kladionice MOZZART za Juventus - Čelsi.

Medije iz Belgije spekulišu da bi Marina Maljković mogla da preuzme nacionalni tim te zemlje i povede ga ka tituli kontinentalnog šampiona. Na prethodnom takmičenju upravo ih je Srbija zaustavila pobedom u polufinalu, a Belgijanci smatraju da bi sa ćerkom legendarnog šjor Bože Maljkovića mogli do trona.

Maljkovićeva je sa reprezentacijom Srbije uspela da osvoji dva zlata na Evropskim prvenstvima, dok je uspela da se okiti i jednom bronzanom medalje, na kontinentalnom prvenstva, dok je ,možda i najveći uspeh treće mesto na Olimpijskim igrama u Rio de Žaneiru.

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda bivša košarkašica Jasmina Aleksandrov, nekada Ilić.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.