NIJE DOŠAO IZ AFRIKE: Savo objasnio šta očekuje od Makija Banjaka

Izvor: SrbijaDanas.com, 14.Avg.2020, 14:38

NIJE DOŠAO IZ AFRIKE: Savo objasnio šta očekuje od Makija Banjaka

Štoper stigao iz Olimpije.

Dugo su u Partizanu čekali na dolazak Makija Banjaka. Šampionat Slovenije se odužio, pa je naslednik Strahinje Pavlovića u srcu odbrane debitovao za crno-bnele tek u trećem kolu Superlige protiv Javora.

Sada i Partizan i Banjaka čeka mnogo teže iskušenje – gostovanje u Surdulici protiv Radnika na terenu lošijeg kvaliteta.

Spektakl! Večeras (21.00) u Lisabonu Mesi na Levandovskog, Barselona na Bajern u četvrtfinalu >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Lige šampiona. Bavarci su ove sezone prava mašina, pa je kvota na dvojku 2,15, dok je kvota na Barselonu 3,10, a GG3+ je 1,72. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Barselona - Bajern.

- Maki nije ni u Sloveniji imao priliku da na strani igra uvek po idealnim podlogama. Insistirali smo da ga dovedemo baš zato što poznaje prilike na Balkanu, nije mu potreban period prilagođavanja u tom smislu. Nije došao iz Afrike. Osim njega, imamo još dva centarhalfa, a možemo da koristimo Nemanju Miletića na nekim utakmicama, plus Aleksandra Šćekića koji je u Turskoj četiri ili pet susreta dejstvovao u centru odbrane. Ako nam centarhalfovi donesu stabilnost biće tako, u suprotnom moraćemo da tražimo druga rešenja – podvukao je Milošević.

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda Tejlor Vord, devojka Rijada Mareza.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.