NIJE DESNI, ALI JE BEK: Zvezda želi reprezentativca Gruzije (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 01.Avg.2022, 16:14

NIJE DESNI, ALI JE BEK: Zvezda želi reprezentativca Gruzije (VIDEO)

Stiže zamena za Rodića.

Već pet godina Milan Rodić nema pravu alternativu na poziciji levog beka u Crvenoj zvezdi.

Međutim, crveno-beli bi uskoro mogli da angažuju fudbalera koji bi bio dostojna zamena za potencijalnog reprezentativca Srbije.

Prema saznanjima Mozzart Sporta crveno-beli su u pregovorima sa 20-godišnjim Iraklijem Azarovijem. Mladi levi bek je član šampiona Gruzije, Dinama iz Batumija.

Azarovi je odigrao osam utakmica za reprezentaciju >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Gruzije i ima važnu ulogu u ekipi Batumija, pa ima i ponudu neimenovanog kluba iz Italije.

Pored levog boka, Zvezdi je neophodno pojačanje i na poziciji desnog beka, s obzirom na to da je Marko Gobeljić ostao usamljen posle odlaska Kristijana Pićinija i Milana Gjića. Pored Gobeljića, zadacima na poziciji desnog beka može da odgovori i mladi Nikola Stanković.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.