NI ŠVAJCARSKA, NI ALBANIJA: Lazetića želi Miroslav Klose!

Izvor: SrbijaDanas.com, 02.Feb.2023, 00:14

NI ŠVAJCARSKA, NI ALBANIJA: Lazetića želi Miroslav Klose!

Epizoda u Milanu je gotova...

Kako stvari stoje, mladi srpski napadač Marko Lazetić drugi deo sezone mogao da provede u austrijskoj Bundesligi!

Naime, orema nezvaničnim saznanjima Mozzart Sporta bivši član Crvene zvezde na korak je od prelaska na pozajmicu u austrijski Altah. On bi trebalo već sutra da bude promovisan kao pojačanje trenutno desetplasiranog tima Bundeslige.

Milan je dugo tražio klub Marku Lazetiću koji će mu obezbediti ozbiljnu minutažu >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << i dati mu mogućnost da razvija karijeru. Izbor je pao na Altah, pošto je momka rođenog 2004. godine želeo trener tog kluba, nekada jedan od najboljih napadača sveta Miroslav Klose...

Lazetić je došao u Milan pre godinu dana iz Crvene zvezde. Debitovao je u Kupu Italije kada je ušao u finišu meča protiv Intera a do kraja sezone je uglavnom igrao za mladi tim Rosonera. Od letos je više bio sa prvim timom iako je nastavio da povremeno igra za Primeveru. Igrao je za mladi tim u Ligi šampiona, a u Seriji A je debitovao na gostovanju Kremonezeu.

Ipak, u žestokoj konkurenciji nije uspeo da se izbori za veću minutažu. Olivije Žiru je prvi špic, Divok Origi alternativa, a uskoro bi na teren trebalo da se vrati i Zlatan Ibrahimović posle višemesečne pauze zbog povrede.

Na to treba dodati da je Stefano Pioli često umeo da kao najisturenijeg igrača koristi i Anta Rebića. Jasno je da za Lazetića tu nema mnogo prostora.

Prethodnih nedelja su se javljali brojni klubovi zainteresovani da pozajme mladog Srbina. Prvoligaši poput Sampdorije i Kremonezea, drugoligaši poput Ređine i Kaljarija. Ali Milanov odgovor je bio negativan. Čak se pominjala mogućnost odalska u Bazel ili Jang Bojs.

Međutim, izgleda da se ljudima iz Milanela najviše svideo projekat sa Altahom i Miroslavom Kloseom.

Veruju ljudi iz sportskog sektora italijanskog giganta da će u narednih šest meseci Lazetić napraviti veliki korak napred, posebno što će imati mogućnost da sarađuje sa nekada proslavljenim napadačem, kadrim da individualno unapredi Lazetića.

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda srpska atletičarka Sara Vještica

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.