NFL: Rejdersi se pobedom oprostili od Ouklenda

Izvor: B92, 25.Dec.2018, 11:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NFL: Rejdersi se pobedom oprostili od Ouklenda

Ouklend Rejdersi savladali su divizijskog rivala Denver Bronkose 27:14 u poslednjem meču 16. vikenda NFL sezone.

Rejdersi su se tako pobedom oprostili od Ouklenda jer će od 2020. igrati u Las Vegasu, a nemaju rešeno pitanje za sledeću godinu.

To je najavio i Derek Kar koji je u poslednjim sekundima meča sa nekoliko saigrača otrčao pravo do "Crne rupe", a onda su obišli pobednički krug oko Koloseuma.

Dvejn Heris i Dag Martin su se spektakularnim tačdaunima >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << potrudili da bar na kraju obraduju verne navijače nakon još jedne razočaravajuće seone.

Pročitajte još NFL: Iglsi još u igri, Sijetl u plej-ofu, Stilersi na ivici

Heris je vratio pant za TD od 99 jardi, a Martin, inače rođen u Ouklendu je istrčao TD od 107 jardi za tek četvrtu pobedu Rejdersa u sezoni.



"Bilo je vrlo emotivno, setio sam se svih trenutaka, od preloma zgloba, do preokreta u četvrtom periodu, tri TD u četvrtini, sveta. Koliko su samo verni naši navijači. Znam da peče. Znam da boli što možda više nećemo igrati ovde. Ne znam. Želeo sam da se zahvalim na koji god način mogu za slučaj da nam je ovo poslednji meč ovde"
, rekao je Kar.

Rejdersi će od 2020. igrati u Las Vegasu, ali nemaju rešeno pitanje domaćinstva za sledeću godinu. S obzirom da su čelnici Ouklenda tižili tim zbog selibde, moraju da nađu novi privremeni tom, a jedna od opcija je obližnji San Francisko.

U međuvremenu, Bronkosi ovim porazom i zvanično imaju gubitničku sezonu, drugu uzaastopnu prvi put od 1971. Nakon 5-11 prošle, sada su kolo pre kraja na 6-9.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.