NEZAPAMĆENO: Juta vodila 25 razlike, a onda je usledio MEGAPREOKRET Klipersa! Poznati finalisti Zapada (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 19.Jun.2021, 09:14

NEZAPAMĆENO: Juta vodila 25 razlike, a onda je usledio MEGAPREOKRET Klipersa! Poznati finalisti Zapada (VIDEO)

Fenomenalan meč.

Košarkaši Los Anđeles Klipersa plasirali su se u finale Zapadne konferencije, pošto su u šestom meču polufinalne serije NBA plej-ofa savladali Jutu rezultatom 131:119.

Francuzi su protiv Nemačke pokazali da su jedna od najjačih reprezentacija na EURO, ako ne i najjača, i Mađari danas (15.00) ne bi smeli da im predstavljaju veliki problem. Kvota na dvojku je 1,35, a na kombinazziju 2&2-3 2,40. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Mađarska >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << - Francuska.

Neverovatan meč viđen je u "Stejpls centru", Džezerima nije pomoglo ni vođstvo od 22 poena, koje su imali na kraju prvog poluvremena (50:72), pa ni maksimalnih +25 (50:75) početkom treće deonice.

Juta je održavala prednost tokom treće četvrtine, da bi zatim na scenu nastupili domaći košarkaši i na krilima Terensa Mana načinili spektakularan niz. Naime, samo za pet minuta su sa -18 (91:73), došli do 94:91 serijom od 18:3.

Nastala je velika drama u poslednjem kvartalu, a na kraju su furioznom igrom Klipersi došli do ubedljive pobede.

Kliperse je do finala Zapada i okršaja sa Finiksom odveo već pomenuti Men sa 39 poena, Pol Džordž je dodao 28, Redži Džekson meč završio sa 27 koševa.

Najefikasniji kod Džezera bio je Donovan Mičel postigavši 39 poena, uz devet skokova i isti broj asistencija.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.