NEVOLJA ZA SIMEONEA: FIFA odbila Atletiko Madrid, suspenzija OSTAJE NA SNAZI

Izvor: SrbijaDanas.com, 18.Jan.2021, 17:29

NEVOLJA ZA SIMEONEA: FIFA odbila Atletiko Madrid, suspenzija OSTAJE NA SNAZI

Još mesec i po dana.

Suspenzija fudbalera Atletiko Madrida Kirana Tripijea ostaje na snazi, pošto je Međunarodna fudbalska federacija (Fifa) danas odbila žalbu španskog tima na kaznu izrečenu ovom defanzivcu zbog kršenja pravila klađenja.

Tripije je u decembru suspendovan na deset nedelja zbog prenošenja informacija o njegovom transferu iz Totenhema u Atletiko 2019. godine što su njegovi prijatelji koristili za klađenje.

Zvezda će večeras (19.00) >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << odigrati odloženi meč protiv Reala u Madridu, a s obzirom na poraz i pre svega igru protiv Valensije, teško da crveno-beli imaju čemu da se nadaju. Kvota na Real je 1,10, a na dvojku čak 7,50. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Real Madrid – Zvezda.

Fudbalski savez Engleske (FA) je tražio od Fifa da produži suspenziju i da se ona primenjuje širom sveta, što je i prihvaćeno.

Atletiko je pre dve nedelje uspeo da stopira tu kaznu pošto je uložio žalbu, ali je Fifa danas saopštila da je odbacila Atletikov slučaj i potvrdila suspenziju koju je izrekao FA.

Tripije neće moći da igra do 28. februara.

BONUS GALERIJA:

Pogledajte kako izgleda Ana Rajković, supruga Predraga Rajkovića.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.