NEVIĐEN GOL: Golman preko celog terena matirao kolegu (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 18.Nov.2018, 13:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NEVIĐEN GOL: Golman preko celog terena matirao kolegu (VIDEO)

Senzacional pogodak na meču Jordan - Indija.

Na utakmici između Jordana i Indije se desilo ono što se dešava vrlo retko u fudbalu, a junak svoje ekipe je bio golman Jordana Amer Šafi Mahumd Sabah.

Prijateljsku utakmicu dve reprezentacije rešila je u svoju korist ekipa Jordana 2:1, ali će prvi gol pobedničkog tima biti zapamćen.

Pošto je Halil Benijatejah u devetom minutu promašio sa 11 metara za Jordan, njegov saigrač sa gola Amer Šafi je u 25. >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << odlučio da preuzme stvar u svoje ruke.

On hvata loptu posle ispucavanja protivničkog golmana Sandua Singa, vidi da je ovaj daleko ispred svog gola i šutira direktno ka golu Indije.

Sing kreće da trči nazad, lopta pada ispred njega i odskače visoko, a on ne uspeva dovoljno brzo da se vrati i sve što je mogao, jeste da rukavicom zakači loptu i boksuje je u sopstvenu mrežu.

Highlights from India's 2-1 loss to Jordan last night. #JORIND pic.twitter.com/auPZNFVonl

— Arjun 🔰 (@ArjunNamboo) November 18, 2018

Sve najnovije sportske vesti možete da pročitate OVDE.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.