NEVEROVATNO ŠTA SE DEŠAVA: Novak neprepoznatljiv, izgubio prvi set

Izvor: SrbijaDanas.com, 15.Apr.2021, 14:30

NEVEROVATNO ŠTA SE DEŠAVA: Novak neprepoznatljiv, izgubio prvi set

Nadamo se da će biti bolje.

Novak Đoković i Danijel Evans igraju osminu finala Mastersa u Monte Karlu.

Đoković i Evans, 33. teniser sveta, dosad se nikada nisu sastajali, pa je 3. kolo mastersa u Monte Karlu njihovo prvo odmeravanje snaga.

🥵 Dan #Evans 🇬🇧 : 19 matchs disputés sur terre-battue sur le circuit principal - 6V-13D mène 6-4 contre #Djokovic 🇷🇸 au #RolexMCMasters !

Dans des conditions venteuses, il dérègle totalement >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << le Serbe avec son changement de rythme (plat, slice). pic.twitter.com/KXXp3hPyfU

— Game, Set & Talk (@GameSetAndTalk) April 15, 2021

Roma je uspela u Amsterdamu da slavi sa 2:1, ali ništa nije gotovo u brobi za polufinale jer Ajaks večeras (21.00) planira da uzvrati udarac u Rimu. Kvota na keca je 2,85, na dvojku 2,45, a na GG3+ 1,72. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Roma - Ajaks.

Meč je počeo neverovatnim detaljom. Naime, Danijel Evans je dobio opomenu od sudije zato što se nije na vreme pojavio na terenu, a Novak Đoković je već trebalo da servira. Ovo se gotovo sigurno nikad nije desilo na turniru, kao ni na mečevima Novaka Đokovića, to je bio utisak i komentatora duela. Novak je inače izgubio prvi gem nakon čak pet loših servisa od prvih šest. Praktično je poklonio brejk protivniku. I to je na nivou senzacije.

Nažalost, trend grešaka našeg tenisera se održao do kraja seta i izgubio ga je rezultatom 6:4. Gubio je naš teniser 3:0 i imao dva brejka zaostatka, a u jednom trenutku čak stigao na 4:4.

Ipak, izgubio je ponovo koncentraciju pri kraju seta i Englez vodi 1:0.

BONUS GALERIJA:

Pogledajte kako izgleda slovačka teniserka Dominika Cibulkova

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.