NEVEROVATAN TRANSFER: Zvezdaš stigao u Dinamo iz Zagreba

Izvor: SrbijaDanas.com, 18.Feb.2020, 16:26   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NEVEROVATAN TRANSFER: Zvezdaš stigao u Dinamo iz Zagreba

Potpisao na tri godine.

FK Dinamo iz Zagreba je doveo u svoje redove nekadašnjeg igrača Crvene zvezde Damjana Daničića (20). Levi bek je inače rođen u Zagrebu i stigao je iz Voždovca, a igrao je za U19 reprezentaciju Srbije i brat mu je i dalje na Marakani.

U Dinamo je došao kao slobodan igrač potpisavši na tri godine, a jedan period karijere proveo je u Grafičaru kao pozajmljen igrač Zvezde.

Damjan Daničić ima i hrvatsko državljanstvo i prošlog >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << leta je prešao u Voždovac, odakle se otisnuo u tim hrvatskog šampiona.

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda srpska teniserka Tamara Čurović.

I would be scared of myself too, but I don’t bite I promise 😂🎉🍒 #tbt❤️

Објава коју дели Tamara Čurović (@_atalanta__) дана 23. Нов 2019. у 11:12 PST

I kad sam ubijena, reci mi da sam lepa 😂🏃‍♀️⚡️ 10x400 🙌🏻 #maserati @kolod.onlajn 😜💁🏼‍♀️

Објава коју дели Tamara Čurović (@_atalanta__) дана 24. Дец 2019. у 5:19 PST

Posle svake uspesne tezge zna se sta sledi 🇩🇪🏝🎾

Објава коју дели Tamara Čurović (@_atalanta__) дана 9. Јул 2018. у 11:34 PDT

Not the result/ game I was hoping for today but overall great week so far for me. It felt great to finally play on the level I can ( but for some reason I don’t)..Thankful to my @playerzonetennisteam_ , @dachasavic @filipunki @meister2808 @nonstopfitness_serbia @kolod.onlajn who make me better player and person every day :) Looking forward to new challenges 💁🏼 #15kfinalist 🥈

Објава коју дели Tamara Čurović (@_atalanta__) дана 14. Апр 2019. у 2:38 PDT

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.