NESVAKIDAŠNJA SCENA U SRPSKOM FUDBALU: Trener prvoligaša prekinuo pripreme! Nikada do sada nisam doživeo veću bruku!

Izvor: SrbijaDanas.com, 17.Jul.2020, 16:14

NESVAKIDAŠNJA SCENA U SRPSKOM FUDBALU: Trener prvoligaša prekinuo pripreme! Nikada do sada nisam doživeo veću bruku!

Strateg razočaran ponašanjem svojih igrača.

Nesvakidašnja dešavanja u čačanskom Borcu 1926. Trener Vladimir Stanisavljević je prekinuo pripreme i raspustio ekipu, zato što ga je veliki broj igrača potpuno razbesneo.

Borac je od početka priprema za sezonu u Prvoj ligi Srbije odigrao dve prijateljske utakmice, od Sloge u Požegi je izgubio sa 4:1, a potom na pripremama na Zlatiboru od prvoligaša iz Bosne i Hercegocine Krupe sa sramotnih 7:0. Posle te utakmice >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Stanisavljević je raspustio ekipu, a čak ni dva dana kasnije ga nije prošao bes.

- Previše sam verovato igračima i teško mi je da se pomirim sa istinom. Kao igrač i trener nikada do sada nisam doživeo veću bruku. Jači otpor Krupi pružio bi i tim najnižeg ranga takmičenja - rekao je Stanisavljević za "Sportski Žurnal".

Prelazak iz poluprofesionalne Srpske lige u profesionalnu Prvu ligu očigledno nije prijao svim igračima kluba iz Čačka.

- Razumem situaciju u kojoj se svi nalazimo, čak i strah, ali savetovao sam igrače da tokom pauze moraju individualno da rade da bi što spremniji dočekali prve treninge. Dogodilo se suprotno, ali da zlo bude još veće, a za njih teže, nisu me nijednog trenutka uverili da žele da bilo šta promene. Ponašaju se kao amateri, pretpostavljam uvereni da Borac ne može bez njih. Pretrpeo sam mnogo udaraca u leđa, uvek pokazao spremnost da ih istrpim i okrenem list. Znam da sam svima pružio šansu, nije bilo povlašćenih. Igrali su samo najspremniji - dodao je 41. godišnji strateg.

Trener Borca 1926 je rešio da otpusti većinu fudbalera za koje smatra da su pokazali nedisciplinu.

- Utakmice u Požegi i na Zlatiboru su za mnoge bile poslednje u dresu Borca. Ko nije spreman za odricanja koje zahteva uloga profesionalca, nije nam potreban. Možda će neko drugi da trpi njihovo komotno i ležarno ponašanje. Pojedinci nisu zaslužili ni "doviđenja" na rastanku. Na našu nesreću ima ih previše, umesto planirana četiri pojačanja potreban nam je gotovo kompletan tim - poručio je Stanisavljević, koji je trener Borca od marta 2018. godine. Pre toga je vodio još Polet iz Ljubića.

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda Verona van de Ler, bivša svetska šampionka u gimnastici, a sada zvezda filmova za odrasle.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.