NESTVARNO: Drogirao se, doživeo moždani udar i sada se vraća na parket (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 19.Dec.2018, 10:38   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NESTVARNO: Drogirao se, doživeo moždani udar i sada se vraća na parket (FOTO)

Jaka volja, a i dobre pare verovatno.

Lamar Odom se vraća košarci. Zvuči neverovatno, ali je istinito. Mnogi su mislili da je to nemoguće, posle moždanog udara koji je imao zbog pakla droge i alkohola u koji je upao, ali izgleda da svi koji su delili to mišljenje nisu bili u pravu.

On se oglasio na Instagramu i oduševio sve fanove.

- Želim da najavim da ću igrati na Internacionalnom prvenstvu Dubaija. Predstavljaću Majti sports sa Filipina sa mojim >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << večnim brojem 7. Za mene ovo je veliko spremanje za Big3 (ligu u basketu 3 na 3 u kojoj nastupaju bivše NBA zvezde) - napisao je Lamar na Instagramu.

I'd like to announce that I will be playing in The Dubai International Basketball Championship this February 1st 2019 !!!!!!! 🏀I will be representing team @mightysports_ph from the Philippines with my 4ever #7 ! To me this is a great warming up for the @thebig3 !! It's been a minute since I've professionally competed and I hope to be as explosive as I used to be! I was hoping to be ready for the Chinese CBA earlier this year but I didn't feel that I was physically were I wanted to be. ( yet) I needed more time to recover from my multiple strokes and hearts attacks. Im not giving up and going in full force !! Patience and moving FORWARD is KEY! Special thanks to @femaleagentsr @charlestiu for making me part of this amazing tournament in Dubai! #teamreyes ! This wouldn't be possible without the support of my kids, @destiny_odom @lamar.morales.odom, MY FANS, my team @jared_dyem @bryantaustin23 @xpesports @billythakid23 @m2exec @showtimepersonaldevelopment @willvlo @therealyasin @ninetyplusofficial @mr2rchiang @chaselucid @saamzangenehlaw @hemplucid ! Thanks @iamzoul for building the road to my comeback life chapter ! LETSGOO 💪🏿#newpages #2019 #dubai #manila #basketball

Објава коју дели Lamar Odom (@lamarodom) дана 18. Дец 2018. у 12:19 PST

Odom ima 38 godina, a poslednji angažman imao je u Evropi u španskoj Baskoniji, dok je poslednji ugovor u NBA imao sa Njujork Niksima, ali nije odigrao nijednu utakmicu. On je u oktobru 2015. pronađen u nesvesnom stanju u javnoj kući u Nevadi. Bio je tri dana u komi zbog predoziranja.

Bio je u braku sa Kloi Kardašijan, tako da je populan i među ljudima kojima kođšarka i nije toliko bitna. Videćemo da li će ospeti da ostane "čist" kada opet krene da kaplje para ili...

Sve najnovije sportske vesti možete da pročitate OVDE.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.