Izvor: SrbijaDanas.com, 02.Nov.2020, 09:01

NESTANAK STRUJE PREKINUO MEČ: Ovakvo nešto niste videli, postigli gol za 2:1, u narednom minutu izgubili 0:3 (VIDEO)

Nerealna scena.

Neverovatna fudbalska priča nam stiže iz Rumunije i to sa krajnjeg istoka, iz grada Jaši, gde je u okviru tamošnjeg šampionata odigran meč između Polija i Vitorula koji će po svemu sudeći poprimiti status kontroverznog.

O čemu se radi? Domaćini su u 54. minutu postigli pogodak za vođstvo od 2:1, ali u trenutku dok je lopta ulazila u mrežu na stadionu je nestalo struje. Reflektori su zakazali, što je bio znak za glavnog sudiju da odmah prekine >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << utakmicu i pošalje igrače oba tima u svlačionicu.

Ono što je još bizarnije je da će domaćini zbog ovog prekida izgubiti meč službenim rezultatom sa 3:0, iako su vodili sa 2:1 u trenutku prekida.

This is absolutely historical. Just when THEY SCORED the goal that took them 2-1 up vs Viitorul, Poli Iasi basically LOST the game 0-3! The floodlights went off EXACTLY when the home side scored! Absolutely incredible, I've never seen anything like it. pic.twitter.com/jVzmlygPqy

— Emanuel Roşu (@Emishor) November 1, 2020

Trener Poli Jašija Danijel Panču izjavio je posle meča da je još na treningu u subotu bilo problema sa svetlom, ali da, pazite sada, nisu smatrali da je potrebno da o tome obaveste klub.

Utakmica je, inače, kasnila čak 50 minuta zbog problema sa reflektorima tokom zagrevanja.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.