NEPREPOZNATLJIV! Super Mario se POJAVIO na treningu Azura! A kada je došao - NEVERICA! (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 12.Sep.2018, 06:38   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NEPREPOZNATLJIV! Super Mario se POJAVIO na treningu Azura! A kada je došao - NEVERICA! (FOTO)

Kontroverzni fudbaler Nice ne prestaje da iznenađuje.

Napadač francuskog prvoligaša Nice Mario Baloteli poznat je po ekscentričnim ispadima na terenu i van njega. Temperamentna narav neretko mu je dolazila glave, a poslednji slučaj njegovih gluposti zabeležen je na treningu fudbalske reprezentacije Italije.

TOTALNA TRANSFORMACIJA: Partizanov reprezentativac u NEPREPOZNATLJIVOM izdanju! (FOTO)

VELIČANSTVEN PREOKRET ORLIĆA: Srbija POBEDILA Rusiju i direktno >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << se PLASIRALA na EP! (FOTO)

Balotelli se apresentou ao Nice depois das férias pesando 100kg, diz jornalhttps://t.co/OCTXUypfNt pic.twitter.com/qvilmrA5Lu

— Superesportes MG (@SuperesportesMG) September 11, 2018

NEKA ČEKA LIGA ŠAMPIONA: Zoran Popović zove navijače na meč protiv Radnika (FOTO)

Naime, Super Mario je došao na trening Azura sa čak 100 kg! Uprkos tome, selektor Roberto Manćini mu je pružio priliku protiv Poljske u prvom kolu Lige Nacija, ali je kap prelila čašu već u narednom duelu.

Utakmicu protiv evropskog šampiona Portugalije, Baloteli je odgledao sa tribine, a obzirom da je vođi italijanske selekcije muka od ponašanja ovog fudbalera, budući da su imali nesuglasica tokom njihovog boravka u Mančester sitiju, teško da će mu ponovo pružiti priliku da zaigra.

Da zlo bude veže po Marija, ni u Nici nisu zadovoljni njegovim izgledom, pa će morati pod hitno na dijetu ili da traži drugi klub. Poslednji ozbiljan nastup u reprezentaciji Italije, Baloteli je imao na Mondijalu 2014. godine u Brazilu.

Sve najnovije sportske vesti možete da pročitate OVDE.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.