NEPRELAZAN PROTIV BRAGE I PARTIZANA: Dragović se obratio Delijama i poslao im važnu poruku

Izvor: SrbijaDanas.com, 21.Sep.2021, 14:10

NEPRELAZAN PROTIV BRAGE I PARTIZANA: Dragović se obratio Delijama i poslao im važnu poruku

Reprezentativac Austrije nepogrešiv.

Aleksandar Dragović je i na 165. večitom derbiju potvrdio da je Crvena zvezda angažovala sjajnog štopera. Reprezentativac Austrije je kao i protiv Brage bez greške komandovao odbranom crveno-belih.

Napoli se ne šali, Inter mora da zapne, a Dušan Vlahović hoće još jednom da pokaže da je igrač za velika dela. Probajte s igrom GG3+ >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << za Mozzart kvotu 1,95. Inter je naravno favorit s kvotom 2,10 na dvojku. Pogledajte i ostale Mozzart kvote za meč Fjorentina – Inter.

- Lepo smo igrali na derbiju, mislim da su navijači zadovoljni borbom i zalaganjem nas igrača. Falilo nam je malo sreće da pobedimo, ali mi je drago što smo uspeli da zalaganjem i dobrom igrom dođemo do izjednačenja. Naredna utakmica nas očekuje već za dva dana na našoj Marakani. Ne sumnjam da će navijači dođi u velikom broju na stadion, kao što su to uradili kada je bila proslava rođendana stadiona, protiv Brage i sada na derbiju. Njihova podrška nam dosta znači i kada se čuje pesma sa tribina svi želimo da damo maksimum i ostavimo srce na terenu. Nemamo poraz u ligi i želimo tako da nastavimo seriju trijumfa protiv Voždovca i da donosimo radost svim navijačima Zvezde koji nas vatreno bodre od početka sezone - rekao je Dragović za klupski sajt.

Prema podacima statističke platforme InStat Dragović je zabeležio ukupan indeks 295. Dragović je odigrao ceo meč i dobio 80 odsto duela. Maksimalan učinak imao je u vazduhu gde je imao šest od šest dobijenih duela, a kada su u pitanju dueli na travnatoj površni stameni štoper je u pet navrata izlazio kao pobednik. Odličan je bio Dragović i u uklizavanjima gde je tri puta startovao na loptu i bez faula zaustavljao napade rivala.

Duel Crvene zvezde i Voždovca je na programu u četvrtak od 20 časova.

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda Ana Rajković, supruga Predraga Rajkovića.
Pogledaj vesti o: Partizan,   Večiti derbi,   Crvena Zvezda

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.