NEOBIČAN OGLAS: Ognjen postavio sliku dresa na Instagramu, a priča će oduševiti Srbiju (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 28.Mar.2020, 20:36   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NEOBIČAN OGLAS: Ognjen postavio sliku dresa na Instagramu, a priča će oduševiti Srbiju (FOTO)

Fantastičan gest.

Pandemija korona virusa pogodila je ceo svet, a ni Srbija nije pošteđena toga. Iz dan u dan sve je veći broj zaraženih, a na žalost su zabeleženi i slučajevi preminulih od korona virusa.

Mnogi organizacije, sportski klubovi, a i sami sportisti odlučili su da pomognu koliko mogu kako bi se Srbija što je lakše i brže moguće izborila sa korona virusom i kako bi bilo što manje žrtava bolesti koja je u svetu već odnela preko 20.000 hiljada >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << života. Putem humanosti je odlučio da krene i sportski menadžer Ognjen Karišik koji je na Instagramu postavio fotografiju potpisanog dresa fudbalske reprezentacije Srbije uz poruku.

🇷🇸🚨DRES ZA RESPIRATOR 🚨🇷🇸 MENJAM DRES SA ORIGINALNIM POTPISIMA IGRAČA FUDBALSKE REPREZENTACIJE SRBIJE ZA RESPIRATOR KOJI ĆE BITI DONIRAN KLINIČKOM CENTRU VOJVODINE. ↗️SVI KOJI ŽELE NEKA PODELE NA STORY. ↗️ DRES ĆE DOBITI ONAJ KO IZDVOJI NOVAC ZA KUPOVINU JEDNOG ILI VIŠE RESPIRATORA. ZNAM DA JE VELIKI IZNOS ALI ZNAM I DA JEDAN ŽIVOT NEMA CENU! #srbija LJUDI DELI TE MOJ ZADNJI STORY ILI OVU OVJAVU DA PROBAMO NABAVITI JEDAN RESPIRATOR U KONTAKTU SAM SA DRUGAROM KOJI JE TRENUTNO U KINI I KOJI MOŽE DA ISPORUČI JEDAN RESPIRATOR DIREKTNO IZ FABRIKE

A post shared by Ognjen Karisik 🧿 (@ogi_manager) on Mar 27, 2020 at 6:24am PDT

 - Menjam dres sa originalnim potpisima igrača fudbalske reprezentacije Srbije za repsirator koji će biti doniran Kliničkom centru Vojvodine. Dres će dobiti onaj ko izdvoji novac za kupovinu jednog ili više respiratora. Znam da je veliki iznos, ali znam i da jedan život nema cenu - poručio je Karišik.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.