NEMANJA REŠIO DA PRIZNA: Ma kakav Tores! Sa ovim napadačem je bilo daleko NAJTEŽE (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 22.Okt.2018, 12:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NEMANJA REŠIO DA PRIZNA: Ma kakav Tores! Sa ovim napadačem je bilo daleko NAJTEŽE (FOTO)

Ostavio neizbrisiv trag na Old Trafordu.

Nemanja Vidić je ostavio toliki trag u Mančester Junajtedu, da navijači i dan-danas žale za njim i pitaju se kada će se na Teatru snova pojaviti štoper makar približno njegovih karakteristika.

UEFA ŠOKIRALA IZBOROM: Pogledajte ko će suditi Zvezdi protiv Liverpula

Klop uoči Zvezde priča samo o Šaćiriju, a onda priznanje: Imamo probleme!

Srbin je demantovao da mu je najteži rival na terenu >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << bio tadašnji napadač Liverpula Fernando Toresa, a zatim je otkrio ko je bio najteži za čuvanje.

🎉 Happy 37th Birthday Nemanja Vidic!

📝 Costing @ManUtd £7m back in 2005.

🔴 300 Games

🏆🏆🏆🏆🏆 Premier League

🏆🏆🏆 League Cup

🏆 Club World Cup

🏆 Champions League

😳 Lifting a trophy, on average, every 30 matches.

👏 One of the @PremierLeague’s greatest bargains. pic.twitter.com/gGSeWJFxWM

— SPORF (@Sporf) October 21, 2018

- Tores me je prevario samo na jednoj utamici.  Pogrešio sam, oklevao, i on je to iskoristio. Jeste ulazio u šanse, ali mnogo teže je sa Drogbom, sa njim sam se tukao 90 minuta. Fizički je nadmoćan. Kada je tehnika u pitanju, Suarez i Aguero su dva najbolja igrača protiv kojih sam igrao - rekao je Vidić.

Nemanja Vidić je osvojio pet titula u Premijer ligi  za osam godina na "Old Trafordu" i  jednuLigu šampiona. Povukao se 2016, a Drogba još igra u 40. godini, i to za ekipu Feniks Rajsing.

Sve najnovije sportske vesti možete da pročitate OVDE.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.