NEMA ZADRŽAVANJA: U Hofenhajmu doneli NEOBIČNU odluku pred dolazak u Beograd (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 01.Dec.2020, 14:00

NEMA ZADRŽAVANJA: U Hofenhajmu doneli NEOBIČNU odluku pred dolazak u Beograd (FOTO)

Mksimalne mere opreza.

Fudbaleri Hofemhajma imaće ekspresnu posetu Beogradu pred gostovanje Crvenoj zvezdi u petom kolu Lige Evrope. Nemci nameravaju da se se u srpskoj prstonioci zadrže što je kraće moguće.

Pre nekoliko nedelja Hofenhajm je bio jedno od žarišta korone u Bundesligi i zato su u klubu odlučili da preduzmu sve mere kako bi se sa evropskih gostovanja svi vratili zdravi. Uprava kluba je odlučila da u Beograd doputuje čarterom na dan utakmice, a povratak >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << će uslediti odmah po završetku susreta.

Ekspedicija Hofenhajma isti potez napravila je i prošle nedelje kada je gostovala Liberecu, a osnovni cilj tada je ispunjen – ekipa se vratila kući sa bodovima i bez ijednog novog slučaja koronavirusa.

TSG-Tagestour auch nach Belgrad - Hoffenheim kann den Gruppensieg perfekt machen #TSG #TSGHoffenheim https://t.co/AVZiraU251

— kicker ⬢ TSG 1899 Hoffenheim (@kicker_HOF) December 1, 2020

Bodovi Hofenhajmu nisu neophodni pošto je već izborio plasman u nokaut fazu, a jedna od glavnih briga biće sprečavanje novih slučajeva infekcije koronavirusom.

Inter ozbiljno „visi“, i ako večeras (21.00) ne slavi protiv Menhengladbaha mogao bi da se oprosti od prolaska u narednu fazu Lige šampiona. Problem je što se igra u Nemačkoj, i što domaćin beleži odlične rezultate. Kvota na dvojku je 2,45, iks je 3,40, a kec 2,85. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Menhengladbah - Inter.

Utakmica Crvena zvezda – Hofenhajm na programu je u četvrtak od 18.55 časova.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.