NEMA NIJEDNOG DOKAZA: KOLINA nije nigde komentarisao GOL Boaćija u DERBIJU (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 27.Sep.2018, 16:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NEMA NIJEDNOG DOKAZA: KOLINA nije nigde komentarisao GOL Boaćija u DERBIJU (VIDEO)

Sporna situacija.

Fudbalska javnost u Srbiji donekle je spustila loptu i smirila strasti posle 158. Večitog derbija, da bi se sve u jednom sekundu ustalasalo posle izjave Pjerluiđija Koline. Čuveni arbitar je navodno u jednoj radio emisiji da svoj sud o izjednačujućem golu Ričmonda Boaćija:

ON ZNA KO ĆE BITI ŠAMPION! Sreo je Novaka u Beogradu, NEĆETE verovati KAKVU sliku je objavio Borković (FOTO)

- Na snimku se sve jasno vidi, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << čuvar mreže barem pola mera vadi loptu iz gola. Da sam ja bio sudija, takođe bih pokazao na centar - prenosila se u srspkim medijima izjava legendarnog "ćelavca" iz Bolonje.

Međutim, kako se može čuti na društvenim mrežama, ta emisija ni ne postoji, a kamoli da je u njoj gostovao legendarni Kolina i pričao o spornim situacijama u srpskom derbiju.

U Italiji postoji tematski kanal Top Calcio 24, ali Kolina nije bio gost u toj emisiji. Na internetu ne postoji nikakav trag takve izjave popularnog sudije, osim u srpskim medijima.

Odakle se ova lažna izjava pojavila, verovatno se nikada neće saznati...

Sve najnovije sportske vesti možete da pročitate OVDE.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.