NEMA DILEMU: Grujić zna za koga će navijati u duelu Liverpula i Zvezde

Izvor: SrbijaDanas.com, 23.Okt.2018, 20:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NEMA DILEMU: Grujić zna za koga će navijati u duelu Liverpula i Zvezde

Utakmica je na programu u sredu. Početak je u 21 čas.

Marko Grujić će u sredu uveče najverovatnije biti na stadionu "Enfild", kako bi gledao okršaj Lige šampiona, između Liverpula i Crvene zvezde. Srpski vezni fudbaler je po odlasku iz Ljutice Bogdana stigao u Liverpul, a sada je na pozajmici u Herti.

- Potrudiću se da dođem na utakmicu, a iskoristiću i priliku da mi lekari Liverpula pregledaju povređeni skočni zglob. Nadam se da će Zvezda uspeti da se odupre >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << i omogući nam da gledamo lep meč. Posle poraza u Napulju Liverpul mora da pobedi i siguran sam da sutra neće biti nimalo lako veče za moj bivši klub - rekao je Grujić za Liverpul Eho.

U ovom trenutku, Liverpul je favorit, ali Grujić smatra da Englezima neće biti baš lako u meču u Beogradu.

- Atmosfera u Beogradu će biti fenomenalna. Zvezdini navijači su predugo čekali ovakve utakmice, oni su 12. igrač. Stadion je kao rupa, vrlo je bučno, biće teško igračima da čuju jedni druge. Naravno, Liverpul ima veliki kvalitet, biće favorit i u Beogradu gde je teško igrati jer Zvezda je bolja kod kuće.

"I hope Red Star put up a fight and it's an entertaining game. After losing in Naples, it's a game Liverpool have to win and I know it won't be an easy night for my old club."https://t.co/sbjKlsoWZK

— Liverpool FC News (@LivEchoLFC) October 23, 2018

Za kraj, Srbin je otkrio i za koga će da navija.

- Isto koliko Liverpul znači Stivenu Džerardu, Džejmiju Karageru ili sada Trentu Arnoldu, toliko i meni znači Zvezda. Bio sam najsrećniji dečak na svetu kada sam debitovao za moj klub, pred mojim drugarima. Tamo sam ponikao, ostvario deo svojih snova i sigurno je da sam vezan za Zvezdu gde god da odem.

Utakmica je na programu u sredu i počeće u 21 čas.

Pogledajte rezultate

Sve najnovije sportske vesti možete da pročitate OVDE.

Pratite nas i na Instagram profilu SrbijaDanas.com.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.