Izvor: HotSport.rs, 23.Okt.2017, 20:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NEKO JE MORAO DA PLATI CEH: Promene u Kelnu nakon katastrofalnog početka sezone

Nakon izuzetno lošeg početka u nemačkom šampionatu i Ligi evrope, „Jarčevi“ su se odlučili na promene u sportskom sektoru.

Ceh je platio sportski direktor kluba Jerg Šmatke, kojeg u Kelnu očigledno vide kao najogovornijeg za loše rezultate tima.
– Šmatke je uradio dobar posao sa Kelnom. Vodio je tim na putu povratka u Bundesligu i bio deo ekipe koja je pomogla klubu da se posle 25 godina plasira u neko evropsko takmičenje. Zahvalni smo mu zbog toga >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << i želimo njemu i njegovoj porodici sve najbolje u budućnosti- navodi se u klupskom saopštenju.
Šmatke je imao ugovor ja „Jarčevima“ do 2023. godine, međutim njegov boravak u klubu značajno su skratili rezultati na početku ove sezone.
Keln se posle devet odigranih utakmica u Bundesligi nalazi zakucan za dno tabele sa dva osvojena boda i svega tri postignuta gola. Ništa bolje ne stoje ni u Ligi Evrope gde posle tri kola nemaju ni jedan osvojen bod, u grupi u kojoj nastupa i  Crvena zvezda.
The post NEKO JE MORAO DA PLATI CEH: Promene u Kelnu nakon katastrofalnog početka sezone appeared first on HotSport - Najnovije sportske vesti - Sve na jednom mestu.

Nastavak na HotSport.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.