NEKADA SU IGRALI ZA ZVEZDU: Reči VELIKIH ljubimaca Delija biće dodatni motiv za NOVI okršaj sa Partizanom

Izvor: SrbijaDanas.com, 22.Maj.2019, 17:19   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NEKADA SU IGRALI ZA ZVEZDU: Reči VELIKIH ljubimaca Delija biće dodatni motiv za NOVI okršaj sa Partizanom

Utakmica će biti odigrana u četvrtak. Početak u 19 časova.

Fudbaleri Crvene zvezde odigraće protiv večitog rivala Partizana utakmicu finala Kupa Srbije, a podršku ekipi Vladana Milojevića dali su i bivši igrači crveno-belih, Mihajlo Pjanović, Branko Bošković, Nenad Jestrović, Ognjen Koroman i Dejan Ilić.

- Bodovna razlika u prvenstvu je pokazatelj odnosa kvaliteta. Crvena zvezda je više nego zasluženo osvojila titulu, ima najbolji i najkvalitetniji >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << tim u Srbiji što potvrđuju uspesi i nadam se da će se i ove jeseni plasirati u Ligu šampiona. Prethodno sledi poslednji duel ove sezone koji nagoveštava spektakl, a ja sam uveren da će trofej završiti u našoj klupskoj vitrini - rekao je za klupski sajt Pjanović, a reči hvale imao je Bošković.

- Dosadašnji rezultati govore da je ovo fenomenalna generacija, ostvarili su brojne uspehe i nadam se da će ih upotpuniti osvajanjem najmasovnijeg takmičenja. Aktuelni stručni štab i rukovodstvo su izveli crveno-bele na pravi put i bilo bi lepo da nastave tako. Imamo bolji tim, ali u derbiju to nije garancija. Ipak, očekujem da motivisani i da uz podršku Delija stignemo do pobede.

Na stadionu "Rajko Mitić" biće i Jestrović.

Nekadašnji napadač kluba iz Ljutice Bogdana, Nenad Jestrović, najavio je da će podržati klub sa tribina.

- Zvezda deluje moćno, pobeđuje i kad ne igra na najvišem nivou. Fenomenalnu sezonu bi, posle Lige šampiona i odbranjene titule, ukrasila dugo priželjkivana dupla kruna. Nadam se da će nam se ta želja sutra ispuniti. Imamo prednost kako na psihološkom planu, tako i po pitanju igračkog kadra, a ja se nadam da ćemo to iskoristiti. Jedna je utakmica u pitanju i u toj situaciji je sve moguće, ipak se nadam da će crveno-beli stići do trofeja - rekao je Jestrović.

Prilika da Crvena zvezda osvoji duplu krunu posle 12 godina razlog je zbog kojeg bivši igrači pozivaju zvezdaše da još jednom budu dodatna snaga.

- Ovo je jedna od najboljih sezona u poslednjih 15-20 godina. Veliko je zadovoljstvo što Vladan Milojević ostaje na čelu sručnog štaba i nadam se da ćemo uoči novog ciklusa osvojiti još jedan trofej. Biću na stadionu da podržim šampione, sa decom, porodicom, prijateljima, kumovima - rekao je Koroman, a slično razmišlja i Dejan Ilić.

- Sjajna sezona se bliži kraju, dugo očekivana Liga šampiona, poptuno zaslužena titula i veoma bih bio srećan da se uspesi nastave u kontinuitetu. Već sutra imamo priliku da osvojimo Kup Srbije i sa duplom krunom završimo sezonu. Derbi je specifična utakmica, mislim da je kvalitet na našoj strani i očekujem pobedu. Očekujem pun stadion, zvezdaši su pokazali po ko zna koji put da su bez premca, znaju da naprave atmosferu i uvek su 12. igrač. Naravno, i ja ću podržati Zvezdu sa tribina, bio sam i na prethodnom derbiju, a dolazim na svaku utakmicu kad god mi to obaveze dozvole - zaključio je Ilić.

Pogledajte i više fotografija sa konferencije na kojoj je najavljena utakmica koja će biti odigrana u četvrtak, od 19 časova.
Pogledaj vesti o: Zvezda - Partizan,   Večiti derbi,   Partizan

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

SASTAV PARTIZANA: Milošević traži dobitnu kombinaciju

Izvor: Mondo, 22.Maj.2019

Ovo je očekivani sastav Partizana za finale Kupa Srbije protiv Crvene zvezde (četvrtak, 19 sati)...U četvrtak će, finalnom utakmicom Kupa Srbije između Crvene zvezde i Partizana, biti spuštena zavesa na sezonu 2018/2019...Crveno-beli odbranili su titulu prvaka i sada žele da se posle 12 godina...

Nastavak na Mondo...

Zvezda mora da rizikuje

Izvor: MozzartSport.com, 23.Maj.2019, 10:06

Infantilno i glupo je reći da se u fudbalu nešto mora. Posebno, kada je reč o ovosezonskom učinku igrača i stručnog štaba Crvene zvezde. Ako i izgube finale Kupa sa Partizanom (19 časova, TV Arena), izabranici Vladana Milojevića moći će da se šepure do početka priprema kao paunovi i pričaju...

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.