NEDOVIĆ SE OŠTRO POBUNIO: Kada i gde sam rekao da ću 100% igrati na Eurobasketu?! Lažne vesti! (FOTO)

Izvor: HotSport.rs, 22.Avg.2017, 22:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NEDOVIĆ SE OŠTRO POBUNIO: Kada i gde sam rekao da ću 100% igrati na Eurobasketu?! Lažne vesti! (FOTO)

Nedović je možda razrešio jednu dilemu Špancima, ali smo sada i mi dosta zbunjeni…

Dok se srpska reprezentacija bori sa sve češćim otkazima, posle penzionisanog Stefana Markovića, Nikole Jokića, Nemanje Bjelice, Miroslava Raduljice, Marka Simonovića i Miloša Teodosića, trenutno najkritičnija situacija je sa ‘rovitim’ Nemanjom Nedovićem.
Povreda ramena zahtevala je odmor od početka priprema, a zatim i povratka u Malagu gde su ga pregledali >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << lekari Unikahe.
Zatim su usledili tekstovi u španskoj štampi da će sigurno igrati na Eurobasketu u Turskoj, što je Nedović danas demantovao da je izjavio.
– Kada i gde sam tačno rekao i potvrdio da ću igrati na Eurobasketu 100%?!?! – najpre je napisao Nedović na Tviteru.
When and where exactly did i say and confirm that i will play Eurobasket 100%?!?! https://t.co/oM3tRTLR5B
— Nemanja Nedovic (@nedovic1624) August 22, 2017

Zatim je malo pojasnio svoju reakciju, a ona se odnosila na španske medije.
– Molim vas, svi radimo zajedno na donošenju prave odluke za moju budućnost. Ta odluka još uvek nije donešena. Iovako mi je dovoljno teško – pisalo je u drugom tvitu.
Please,everybody here is working together to make a good decision for my future. A decision has yet to be made. Its been already hard for me
— Nemanja Nedovic (@nedovic1624) August 22, 2017

U trećem nas je sve zbunio navodeći da su vesti o njegovom igranju ‘lažne vesti’.
– Nemojte mi još više otežavati i nemojte zbunjivati ljude lažnim vestima. Hvala – zaključio je Nedović u trećoj poruci.
Dont make it harder and dont confuse people with fake news thank you
— Nemanja Nedovic (@nedovic1624) August 22, 2017

The post NEDOVIĆ SE OŠTRO POBUNIO: Kada i gde sam rekao da ću 100% igrati na Eurobasketu?! Lažne vesti! (FOTO) appeared first on HotSport - Najnovije sportske vesti - Sve na jednom mestu.

Nastavak na HotSport.rs...






Povezane vesti

Stefan Jović postaje ključni igrač ''Orlova''?

Izvor: Sportske.net, 23.Avg.2017, 12:04

Nekadašnji trener Crvene zvezde smatra da je reprezentacija Srbije ostala bez nekoliko ''stubova'', i da je od njih sada tu još samo Jović...Iako je i prethodnih godina bilo određenih kadrovskih problema, selektor Saša Đorđević se ovog leta suočava sa najvećim teškoćama...Od početka leta,...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.