NEDOVIĆ DOBIO KONKURENCIJU: Amerikanac potpisao za Panatinaikos (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 14.Jul.2020, 19:10

NEDOVIĆ DOBIO KONKURENCIJU: Amerikanac potpisao za Panatinaikos (FOTO)

Dokazao se prošle sezone.

Samo jedan dan pošto je zvanično potpisan ugovor sa Nemanjom Nedoivćem, Panatinaikos je doveo još jednog igrača na spoljnim pozicijama pošto je sa Zelenima ugovor potpisao bek Markus Foster.

Amerikanac je u Atinu stigao iz izraelskog Hapoel Holona, a sa Panatinaikosom je potpisao ugovor na jednu sezonu uz mogućnost produžetka na još godinu dana.

Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός ανακοινώνει την απόκτηση >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << του Μάρκους Φόστερ για τα επόμενα 1+1 χρόνια.

Welcome @Swaggy2_! ☘💪

Διάβασε περισσότερα εδώ: https://t.co/OghvwaGton#paobc #WeTheGreens #panathinaikos pic.twitter.com/SeM3DfyENk

— Panathinaikos BC (@paobcgr) July 14, 2020

Pošto je poništeno izbacivanje Mančester Sitija iz Lige šampiona, Premijer liga pretvorila se u gladijatorsku arenu, gde će se do poslednjeg kola voditi bitka za plasman u elitno takmičenje sledeće sezone. A Čelsi večeras (21.15) mora da pobedi poslednjeplasirani Norič baš iz tog razloga. Čist kec je 1,15, a pobeda Plavaca bez primljenog gola (Sigurna pobeda) 1,83. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Čelsi – Norič.

Foster je pažnju na sebe skrenuo prošle sezone odlinim igrama u izraelskoj ligi gde je sa prosečno 20,2 poena po meču bio najboji strelac šapionata, a u FIBA ligi šampiona je imao učinak od 17,8 poena i 3,8 asistencija po meču. Karijeru je posle studiranja na Kanzas Stejtu i Kregtonu 25-godišnji Foster počeo u Južnoj Koreji igrajući za Vonđu, da bi pre Izraela igrao u Libanu za Čempvil.

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda Sofija Tomala, devojka Lorisa Karijusa.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.