NE ŽALE PARE: Zvezda našla NOVOG Kangu, spremna vrlo ozbiljna ponuda!

Izvor: SrbijaDanas.com, 18.Dec.2018, 10:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NE ŽALE PARE: Zvezda našla NOVOG Kangu, spremna vrlo ozbiljna ponuda!

Crveno-beli u ofanzivi.

Crvena zvezda je imala najuspešniju polusezonu od osvajanja titula svetskog i evropskog prvaka, Crvena zvezda je igrala u Ligi šampiona, Crvena zvezda je ubedljivo prva u Superligi Srbije, ali crveno-belima nedostaje klasičan vođa na terenu, plejmejker oko kojeg će se vrteti igra.

Pokušali su na „Marakani“ da sa Lorencom Ebisiliom pronađu onu nit koju su izgubili odlaskom Gelora Kange u Spartu prošle zime, ali je Holanđanin samo na >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << mahove potvrđivao epitet maestra. Vidi se da zna fudbal, ali nije bilo kontinuiteta. Zato su u Ljutice Bogdana odlučili da aktiviraju ponudu za Mirka Ivanića (25), vezistu BATE Borisova, koji igra za reprezentaciju Crne Gore.

Zvezda je dva puta bezuspešno pokušavala da angažuje nekadašnjeg kapitena Vojvodine, ostalo je da se vidi da li će biti treća - sreća.

- Da, vrlo smo zainteresovani za Mirka Ivanića. On je odličan igrač i želimo ga. Naravno, potrebno je da se slože sve kockice kako bi se transfer realizovao. Pitanje je za koje novce bi ga BATE Borisov prodao, isto tako da li on ima želju da se vrati u Srbiju – istakao je sportdski direktor Crvene zvezde Mitar Mrkela za Mozzart sport.

Crnogorski reprezentativac je u martu ove godine produžio ugovor sa BATE Borisovom. Nije navedeno do kada je saradnja potpisana, ali poznato je da bi Crvena zvezda morala da izdvoji ozbiljan novac kako bi angažovala dugogodišnju želju.

Sve najnovije sportske vesti možete da pročitate OVDE.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.