NE... TO JE VEĆ ISTORIJA: Novak je mnogo uradio u karijeri, ali NAVESTI OVE LJUDE na svoju stranu - nema dalje (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 13.Sep.2021, 00:06

NE... TO JE VEĆ ISTORIJA: Novak je mnogo uradio u karijeri, ali NAVESTI OVE LJUDE na svoju stranu - nema dalje (FOTO)

Čitav Holivud je stao uz Srbina.

Novak Đoković je u dosadašnjoj karijeri uspeo previše toga i o njegovim uspesima je nemoguće ni započeti priču. Ipak, u finalu protiv Danila Medvedeva na US openu je uradio i nešto sasvim neobično.

Možda je hiperbola reći da je naveo "ceo Holivud" da navija za njega, ali svakako jeste dosta predstavnika centralne svetske industrije zabave i kada se samo pogledaju filmska lica koja su se našla na tribinama u finalu, to je impresivno.
>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << />
Bred Pit, Alek Boldvin, Bredli Kuper, Džon Gudmen, Spajk Li, Ben Stiler, Rami Malek i još mnogo velikih holivudskih giganata se našlo u publici finala, a svi su - na Novakovoj strani.

Znaju i ta čuvena filmska imena da bi Novakova pobeda značila stvaranje istorije, a i oni sami su u svojim delima često tu istoriju stvarali. Veliki prepoznaju velike.

Prenos meča Novaka Đokovića i Danila Medvedeva možete pratiti OVDE.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.