NE ŠALE SE: Napoli u Beograd STIŽE sa pojačanjem koje nosi SLAVNO prezime! (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 08.Sep.2018, 20:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NE ŠALE SE: Napoli u Beograd STIŽE sa pojačanjem koje nosi SLAVNO prezime! (FOTO)

Italijani krenuli u akciju.

Povreda rumunskog reprezentativca Vlada Kirikeša u meču prvog kola Lige nacija protiv Crne Gore, naterala je čelnike Napolija da krenu u potragu za pojačanjima.

Kako se, međutim, prelazni rok završio, Zvezdinom protivniku u Ligi šampiona nije ostalo mnogo opcija za biranje, iako se našao u teškoj situaciji.

PRED START LIGE ŠAMPIONA: U Napoliju OCENILI Zvezdine mogućnosti! (FOTO)

ORLIĆI OTPUTOVALI U NIŽNJI >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << NOVGOROD: Đorović sa trona NAPADA Baćuške! (FOTO)

ŠOK: Bivši igrač ZVEZDE osuđen kaznom ZATVORA! (FOTO)

Spisak kandidata sveden je na dva imena, a prvi pik je Urugvajac Dijego Polenta koji može da igra na obe bekovske pozicije, kao i na mestu centarhalfa. Iskusni defanzivac (26 godina) ima iskustva igranja u Italiji, pošto je nastupao za Đenovu i Bari, pre nego što se 2014. godine vratio u domovinu, a u julu mu je istekao ugovor sa Nasionalom.

Drugo ime je Florentin Pogba, startiji brat zvezde Mančester Junajteda Pola Pogbe. Njegov poslednji klub je bio Genčlerbirligi, sa Turcima je manje slavnom Pogbi ugovor istekao u junu.

Sve najnovije sportske vesti možete da pročitate OVDE

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.