NE PRIČAM O IGRAČIMA, ALI VLAHOVIĆ.... On je iz Srbije, TAMO se dobijaju određene stvari (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 04.Dec.2021, 17:58

NE PRIČAM O IGRAČIMA, ALI VLAHOVIĆ.... "On je iz Srbije, TAMO se dobijaju određene stvari" (FOTO)

Pun reči hvale.

Siniša Mihajlović, trener Bolonje, govorio je o Dušanu Vlahoviću pred utakmicu protiv Fiorentine u nedelju

- Ne volim da pričam o protivničkim igračima, ali pošto je Vlahović Srbin, onda hoću. Mnogo mi se sviđa, ima mnogo kvaliteta, nije ni čudo što dolazi iz Srbije, tamo se određene stvari dobijaju rođenjem. On je gladan, ljut, nikada zadovoljan. Srećan sam i zbog reprezentacije - rekao je Mihajlović.

Trener je upitan da li >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << bi njegova ekipatrebalo da strahuje od Vlahovića.

- Strah? Ne, to je samo fudbalska utakmica, nema razloga za strah. Mada, strah nije negativno osećanje, zato što te drži na zemlji. Probaćemo da “zaključamo” Vlahovića, iako jako dobro znamo da će to biti težak zadatak - zaključio je Miha.

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda slovačka teniserka Dominika Cibulkova.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.