NE MOŽE DA PREŽALI: Trener Ludogoreca otkrio šta je presudilo u meču sa Zvezdom

Izvor: SrbijaDanas.com, 01.Okt.2021, 08:54

NE MOŽE DA PREŽALI: Trener Ludogoreca otkrio šta je presudilo u meču sa Zvezdom

Razočaran.

Fudbaleri Crvene zvezde savladali su Ludogorec u gostima 0:1. A posle utakmice svoje viđenje meča je dao i trener domaćih Valdras Dambrauskas.

-Čestitam Zvezdi. Mislim da je utakmica bila izjednačena. Naš šut je pogodio prečku, njihov je ušao - to je bila razlika. Imali smo svoje momente, ali nismo uspeli da postignemo gol. Taj gol je ono što je napravilo razliku između njih i nas. Svaki tim je imao svoje probleme sa povredama, ali one su deo igre, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << a nedostatak Despodova i Nedijalkova ne bi trebalo da bude izgovor. Ne želim da pravim proračune oko naših šansi za nastavak takmičenja, već gledam od utakmice do utakmice, istakao je trener.

Crvena zvezda je ovim trijumfom napravila ogroman korak ka proleću u Evropi. Trenutno se osamila na prvom mestu grupe. A u sledećem kolu je očekuje duel protiv danskog Mitjilanda.

Da podsetimo crveno-beli su na ovom meču bili bez pomoći Aleksandar Kataija, Milana Borjana, Aleksandra Dragovića i Miloša Degeneka. Tako da ovaj trijumf u Razgradu dobija još više na značaju.

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda golferka Pejdž Spiranak.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.