NE KREĆE SAMO BUNDESLIGA: Nemci odredili i termine u kupu

Izvor: SrbijaDanas.com, 12.Maj.2020, 07:46

NE KREĆE SAMO BUNDESLIGA: Nemci odredili i termine u kupu

Odluka nije još uvek konačna.

Fudbaleri u Nemačkoj prvi će od Liga petice izaći na teren, a osim Bundeslige, poznati su i termini za nastavak takmičenja u Kupu Nemačke. Sapšteno je da je finale za trofej u kupu zakazano za 4. jul na Nacionalnom stadionu u Berlinu.

Učesnici finala biće poznati posle mečeva Bajerna Minhena i Ajntrahta iz Frankfurta, odnosno Sarbrikena i Bajer Leverkuze, a te utakmice bi trebalo da se odigraju 9. i 10. juna. Polufinala i finale >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << biće odigrani pred praznim tribinama, a trofej u kupu brani Bajern Minhen.

Ovo ipak nije još uvek konačna odluka, jer se i dalje prate protokoli, a zvanična odluka će biti donešena krajem maja kada bude odigrano nekoliko kola u Bundesligi.

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda Sofija Tomala, devojka Lorisa Karijusa.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.