NE DOZVOLJAVA TAKVE STVARI: Stanojevića pitali o nadimku, on odbrusio - Nisam ja rijaliti trener

Izvor: SrbijaDanas.com, 09.Mar.2022, 13:58

NE DOZVOLJAVA TAKVE STVARI: Stanojevića pitali o nadimku, on odbrusio - "Nisam ja rijaliti trener"

Iznerviralo ga pitanje novinara.

Trener Partizana Aleksandar Stanojević na konferenciji za medije je izneo svoja očekivanja pred prvi meč osmine finala Lige konferencija protiv Fejnorda.

Stratega crno-belih iznerviralo je pitanje novinara o eventualnom novom nadimku ukoliko eliminiše Fejnord i tako "osveti" crno-bele posle eliminacije od AZ Alkamara pre dve i po godine.

- Nisam ja rijaliti trener. To su smešne stvari. Stvarno ne želim da komentarišem >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << te stvari. Ne interesuju me nadimci, neozbiljno mi je da to komentarišem. Ozbiljne rezultate pravim da bih to komentarisao. Poštujete li šta sam to uradio ili ne. Pitate me razne gluposti, a ja se profesionalno bavim ovim poslom. Ne dajem važnost tim stvarima. Nije mi bitno da li sam eliminisao Vrbu, Slota, Murinja ili da pobedim nekoga u domaćoj ligi.

- Ozbiljno se bavim ovim poslom, imam iza sebe istorijske uspehe, plasman u Ligu šampiona, da bih se bavio nadimcima. Bilo bi neozbiljno. Mene zanimaju samo ozbiljne stvari. Znate li šta smo uradili dosad, poštujete li to ili ne? Prvi smo na tabeli, odigrali smo više od 40 utakmica u sezoni, a pričamo o nekim stvarima. Te rijalite priče možete u restoranu i kafiću, ne na konferenciji. Za mene je to neodgovorno, niti dajem značaja - - odbrusio je Stanojević.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.