NE BIH IM BIO U KOŽI: Miličić BEZ dlake na jeziku o DEBAKLU Orlova u Kini

Izvor: SrbijaDanas.com, 12.Sep.2019, 10:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NE BIH IM BIO U KOŽI: Miličić BEZ dlake na jeziku o DEBAKLU Orlova u Kini

Darko otvoreno o svemu.

Darko Miličić, bivši srpski reprezentativac, uputio je podršku "Orlovima", posle neuspeha u Kini, a u razgovoru za "Novosti" rekao je da ne bi trebali da osuđujemo momke koji su nam doneli mnogo radosti u ovom ciklusu. Bivši NBA igrač je dodao da veruje u plasman naše selekcije na Olimpijske igre i da će ih svim srcem bodriti i u Tokiju.

Miličić je najpre prokomentarisao činjenicu da on sam nije ostvario neki zapaženiji rezultat sa >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << reprezentacijom.

- Znam kako se osećaju, što se kaže ne bih im bio u koži. Ali, s druge strane, kada pogledate ceo ovaj ciklus, od prošlog Svetskog kupa do danas, imaju razloga da budu ponosni. Meni se nije posrećilo, verovatno nisam ni zaslužio da zaigram na Igrama, ili zakoračim na bar jedan pobednički stepenik na velikom takmičenju. Tako je Bog hteo. Ali uživao sam u svakom njihovom uspehu, zamišljajući da budem, ne glavni igrač, nego samo delić toga... - istakao je Darko.

- Put do Tokija, sada sužen, vodi kroz kvalifikacije... - Verujem da će biti u Tokiju, svim srcem ću, kao da sada, navijati za njih - objašnjava Miličić.

On ima samo reči podrške za selekciju Srbije.

- Znam kako se osećaju, što se kaže ne bih im bio u koži. Ali, s druge strane, kada pogledate ceo ovaj ciklus, od prošlog Svetskog kupa do danas, imaju razloga da budu ponosni. Meni se nije posrećilo, verovatno nisam ni zaslužio da zaigram na Igrama, ili zakoračim na bar jedan pobednički stepenik na velikom takmičenju. Tako je Bog hteo. Ali uživao sam u svakom njihovom uspehu, zamišljajući da budem, ne glavni igrač, nego samo delić toga...

Podsetimo, Srbija je porazom od Argentine u četvrtfinalu (87:97) izgubila šanse za direktan plasman na Olimpijske igre i medalju na Svetskom šampionatu, a od 13 časova nas očekuje prvi meč u borbi za plasman od 5. do 8. mesta protiv SAD-a.

Pogledajte rezultate

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda Mina Milutinović, devojka košarkaša Nemanje Nedovića

Објава коју дели Mina Milutinovic (@minamilutinovic) дана 9. Апр 2019. у 5:54 PDT

🥐 thinking about croissants in my new @yamamayofficial lingerie set💕

@ minamilutinovic је поделио/ла објаву дана 14. Феб 2019. у 2:23 PST

I’ve got my eyes on you🌙

@ minamilutinovic је поделио/ла објаву дана 14. Јан 2019. у 7:35 PST

A woman can do anything she wants

@ minamilutinovic је поделио/ла објаву дана 15. Нов 2018. у 12:13 PST

living a bikini life🍦

Објава коју дели Mina Milutinovic (@minamilutinovic) дана 7. Авг 2019. у 4:06 PDT

proud of my latest work @intimissimiofficial #simplicity

Објава коју дели Mina Milutinovic (@minamilutinovic) дана 23. Авг 2019. у 10:56 PDT

let go, enjoy the here and now🐚

@ minamilutinovic је поделио/ла објаву дана 9. Авг 2018. у 8:50 PDT

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.