NAVIJAČI REALA U ŠOKU! Dve ZVEZDE Madriđana krenule stopama Ronalda, nastavlja se EGZODUS (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 14.Jul.2018, 07:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NAVIJAČI REALA U ŠOKU! Dve ZVEZDE Madriđana krenule stopama Ronalda, nastavlja se EGZODUS (FOTO)

Rasplet u narednih nekoliko dana.

Real Madrid je krenuo u rekonstrukciju igračkog kadra. Iako su pokorili Evropu već treću godinu zaredom, Florentino Perez ima drugačije planove. Posle odlaska Zidana, tvorca pobedničkog tima Reala, redove Kraljevskog kluba napustila je prva zvezda ekipe, Kristijano Ronaldo, preselivši se na Apenine u Juventus. Prema informacijama iz Španije, na pragu odlaska iz kluba je i Geret Bejl, ali i Marselo.

Konte više nije menadžer Čelsija, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << navijači besni iz JEDNOG razloga (FOTO)

KAKO MU STOJE OVE BOJE? Tavamba se pohvalio da je stigao u NOVI klub (FOTO)

''Benimle Juventus'un ilgilendiğini biliyorum. Ronaldo faktörü benim için çok önemli. Onunla aynı takımda tekrar oynamak isterim ama şuan Real Madrid'in oyuncusuyum. Takımda kalmak istiyorum.''

- Marcelo pic.twitter.com/pnc97X7KxY

— FUTBOLOPEDİ (@futbolopedii) July 13, 2018

Iako se mislilo da će pozicija Velšanina sada biti bolja posle odlaska Portugalca, izgleda da bi i on mogao da ode. Žoze Murinjo i Ed Vudvord su se složili da je Bejl kapitalno pojačanje na levom krilu koje je neophodno Junajtedu. Mančester Junajted je odredio Bejla za glavnu metu do kraja prelanog roka. Čak i kada im se ukazala šansa da vrate Kristijana Ronalda.

Manchester United transfer talks with Gareth Bale have advanced, writes @JamesRobsonMEN #mufc https://t.co/Z5O9TrGZfF

— Man United News (@ManUtdMEN) July 12, 2018

Pored Bejla, izvestan je i odlazak Marsela u Juventus. Prema određenim navodima razlog Marselovog odlaska je Ronaldo, koji bi ponovo voleo da sarađuje sa Brazilcem na terenu. Marselo ima ugovor sa prvakom Evrope do leta 2022. godine i zarađuje 11 miliona evra godišnje, a za njegov otkup Juventus je spreman da ponudi 60 miliona evra.

Sve najnovije vesti sa Mondijala u Rusiji možete da pročitate OVDE.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.