NAVIJAČI HRVATSKE UHAPŠENI ZBOG TRANSPARENTA: Iza rešetaka njih četvorica zbog sramnih poruka za Srbe

Izvor: SrbijaDanas.com, 12.Jun.2020, 15:23

NAVIJAČI HRVATSKE UHAPŠENI ZBOG TRANSPARENTA: Iza rešetaka njih četvorica zbog sramnih poruka za Srbe

Ekspresno.

Policija u Zagrebu uhapsila je četiri osobe zbog skandaloznog transparenta koji je istaknut u ovom gradu. Naime, nekolicina huligana su ispred grafita Dinama iz Zagreba, noseći zastave HOS-a, uz ustaški simbol napisali "Je*at ćemo srpske žene i decu.

Kreće lopta i u Italiji. I to derbijem Juventus - Milan u polufinalu Kupa večeras od 21.00. Ovo je revanš utakmica, na San Siru je bilo 1:1. Kvota na Juve je 1,60, iks je 3,80, a dvojka na Milan, koji dolazi >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << bez Ibrahimovića, čak 6,00. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Juventus - Milan

Kako je obavestio portal "Indeks", policija je lišila slobode četiri osobe za koje postoji osnovana sumnja da su povezane sa spornim transparentom koji je zgrozio i predsednika Srbije Aleksandra Vučića, koji nije imao lepe reči za osobe koje su ga istakle.

Policija je dobila dojavu da je u toj ulici sinoć remećen javni red i mir, jer su prema svedočanstvu fotografa koji je i zabeležio fotografiju, izgrednici uz zapaljene baklje skandirali i "ubij, ubij".

Zagrebačkim ulicama rulja mog života teče. pic.twitter.com/dvwIp7XEQQ

— Srpsko narodno vijeće (@SrpskoV) June 12, 2020

Zagrebačka policija nije odmah posle toga naišla na osobe koje su remetile javni red i mir, ali je naknadnom istragom, posle objavljivanja fotografije uhapsila četiri osobe za koje sumnja da su povezane sa ovim događajem.

Pre toga, incident je osudio i predsednik Srbije Aleksandar Vučić koji je poručio: "Pedofili, silovatelji - idite na lečenje" (više o tome pročitajte na OVOM linku).

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.