NASTAVLJENI PROTESTI U SAD: Vlade Divac izašao na ulicu, MOĆNA poruka supruge Ane na Instagramu (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 07.Jun.2020, 10:54

NASTAVLJENI PROTESTI U SAD: Vlade Divac izašao na ulicu, MOĆNA poruka supruge Ane na Instagramu (FOTO)

Sakramento KIngsi pružili podršku.

Ne jenjavaju protesti u SAD posle ubistva Džordža Flojda u Mineapolisu kojeg je beli policajac Derek Čovin usmrtio pošto mu je osam minuta klečao na vratu i tako ga ugušio. Brojni sportisti priključili su se protestima pod nazivom ''Black lives matter'' direktno poput Malkolma Brogdona i Karla Entonija Taunsa, neki su to učinili preko društvenih mreža poput Lebrona Džejmsa, dok je Majkl Džordan odlučio da zajedno sa svojim brendom >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << "Džordan" donira 100 miliona dolara u narednih deset godina da bi se izbrisala granica između belih i crnih ljudi u svetu.

Sakramenrto Kingsi su se odmah kao roganizacija uključili u proteste protiv policijske brutalnosti, a generalni menadžer Kraljeva Valde Divac pridružio se protestima u Kaliforniji zajedno sa svojom porodicom. Njegova supruga Ana na instagramu je podelila fotografiju sa jednog od protesta uz citat Martina Lutera Kinga, poznatog borca za ljudska prava.

Life's most persistent and urgent question is, 'What are you doing for others? Martin Luther King #blacklivesmatter #sacramentokings #vladedivac #matiadivac#petradivac

A post shared by Ana Divac (@ana_divac) on Jun 6, 2020 at 9:14pm PDT

- Pitanje koje najduže opstaje i koje je najbitnije u životu je: šta radiš za druge. Martin Luter King - napisala je Divčeva supruga Ana uz zajedničku fotografiju.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.