NAPUSTIO SRBIJU: Novak snimljen u Crnoj Gori, ono što je uradio RASPAMETILO LJUDE! Kakav džentlmen (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 20.Jan.2022, 13:46

NAPUSTIO SRBIJU: Novak snimljen u Crnoj Gori, ono što je uradio RASPAMETILO LJUDE! Kakav džentlmen (VIDEO)

Svaka mu čast.

Prvi reket sveta Novak Đoković je posle kratkog boravka u Beogradu, gde je stigao nakon deportacije iz Australije, produžio do Crne Gore.

Nole se nije dugo zadržavao u Srbiji, gde je pre svega došao da vidi svoju prodicu, a na Bogojavljanje je viđen u crkvi Ružici, gde je prisustvovao liturgiji.

Naime, najbolji teniser sveta uslikan je u Tivtu, gde inače i ima stan u elitnom naselju Porto Montenegro.

Novak Đoković u Tivtu. >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Da li je ovo novi premijer Crne Gore?#novakdjokovic #montenegro #crnagora pic.twitter.com/xsUWZ0xNko

— Glengeri kontakti (@FuckinDeadbeat) January 20, 2022

Novak je viđen na gradskoj rivi, iako je padala kiša, a takođe je izlazio u susret fanovima koji su želeli da se slikaju sa njim.

Novak je bio u društvu nekoliko muških osoba koje su imale kišobrane i išle za njim, što možete da vidite i na snimku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.