NAPUŠTA SUPERLIGU: Torino merka fudbalera crveno-belih (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 27.Jan.2022, 19:50

NAPUŠTA SUPERLIGU: Torino merka fudbalera crveno-belih (VIDEO)

Bikovi zainteresovani.

Poslednjih godina put Italije iz Srbije su otišli Dušan Vlahović, Nikola Milenković, Dimitrije Kamenović, a sada i Marko Lazetić. Međutim,  još jedan igrač koji je na oku skauta sa Čizme je Uroš Kabić (18), mladi ofanzivac Vojvodine.

Naime, za taletnovanog fudbalera interesuje se Torino.

Koliko je Kabić interesantan Bikovima govori i to da je njihov portal TorinoGranata kontaktirao Alberta Kavanjisa, skauta koji važi >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << za vrhunskog poznavaoca srpsko-hrvatskog fudbalskog tržišta, da kaže koju reč o igraču Vojvodine.

- Fizički je normalne građe, tehnički dobar, brz, spretan u igri jedan na jedan. Pouzdan igrač, koji bi mogao lepo da se uklopi u timove kakvi su Torino ili Venecija. Imamo sada mnogo srpskih fudbalera sa dobrim karakteristikama u Italiji - ocenio je Kavanjis.

Uroš Kabić je u jesenjem delu sezone odigrao 17 utakmica u Superligi i kvalifikacijama za Ligu Konferencije i postigao je dva gola.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.