NAPRAVIO ŠOU NA KONFERENCIJI: Pitali su Petrovića o Janisu! Njegov ODGOVOR bacio je sve u SMEH (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 03.Sep.2019, 18:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NAPRAVIO ŠOU NA KONFERENCIJI: Pitali su Petrovića o Janisu! Njegov ODGOVOR bacio je sve u SMEH (VIDEO)

Brazilci priredili veliko iznenađenje.

Košarkaška reprezentacija Brazila napravila je veliko iznenađenje, pobedom nad jednim od najvećih favorita za osvajanje medalje na Svetskom prvenstvu - Grčkom (izveštaj pročitajte OVDE). U dramatičnoj završnici, posle produžetka, izabranici selektora Aleksandra Ace Petrovića, uspeli su da odole Helenima i zahvaljujući promašaju Slukasa sa slobodnih bacanja, obezbede plasman u narednu fazu takmičenja.

Hrvatski >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << stručnjak na klupi Selesaa ukrotio je "grčku zver", pa se Janis zaustavio samo na 13 poena. Popularni Aca Trica je tokom konferencije za medije priznao da je bilo teže čuvati Kostasa Slukasa i Jorgosa Printezisa, jer je ovaj tandem bio najopasniji po koš Brazilaca, iako se priprema meča dobrim delom zasnivala na MVP-u poslednjeg NBA finala.

- Ovo je bila istorijska utakmica za Brazil. Bili su domaćin Olimpijskih igara 2016. godine i nisu imali veliki uspeh, pa je ova pobeda bila za nas od ogromnog značaja. Odličan početak treće četvrtine pomogao nam je da preuzmemo kontrolu nad utakmicom - rekao je Aleksandar Petrović, naglasivši da je veliku prevagu odnelo i dugogodišnje iskustvo igranja protiv Grka, pripremni mečevi, kao i skautiranje utakmica Milvokija iz finiša NBA plej-ofa.

Kada je došlo vreme da se jedan od najboljih pojedinaca u pobedničkom timu Anderson Varežao obrati medijima, Petrović mu je "ukrao" reč i zasmejao sve prisutne.

- Ova utakmica je razlog zašto svi toliko volimo ovu igru. Imamo 23-godišnjaka koji je MVP NBA lige. I, ko ga je zaustavio? Moj 40-godišnjak Aleks Garsija, koji mu je isprašio zadnjicu - rekao je trijumfalno Petrović i napustio konferencijsku salu.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.