NAPOLI DOVODI POJAČANJE IZ NEMAČKE: Vezista stiže pod Vezuv

Izvor: SrbijaDanas.com, 08.Jan.2020, 19:18   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NAPOLI DOVODI POJAČANJE IZ NEMAČKE: Vezista stiže pod Vezuv

Njegova cena je 10 miliona evra.

Napoli bi u januarskom prelaznom roku mogao da dobije pojačanje iz Nemačke pošto bi uskoro igrač Napolitanaca mogao da postane Dijego Deme iz Red Bul Lajpciga za kojeg se očekuje da već sutra stigne na jug Italije da bi obavio lekarske preglede, a zatim i potpisao ugovor sa klubom.

Deme je član Red Bul Lajpciga od 2013. i odigrao je za budesligaša 132 utakmcie u svim takmičenjima, a Napoli bi za njega trebalo da plati 10 miliona >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << evra uz eventualno dodatnih dva do tri miliona na ime bonusa.

RB Leipzig’s Diego Demme is reportedly close to joining Napoli. The German midfielder is named after Diego Maradona, as his Italian born father is a big Napoli supporter. #Mercato pic.twitter.com/BBHDwz2S1m

— Everything Napoli (@NapoliAndNaples) January 8, 2020

Napoli verovatno neće dovesti samo Demea u januarskom prelaznom roku, pošto su Napolitanci veoma blizu postizanja dogovora sa Lobotkom iz Selte.

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda Adela Smajić, ćerka legende Partizana Admira Smajića

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

ZA SAMO PET MILIONA EVRA: Juventus prodao napadača (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 08.Jan.2020

Nije uspeo da pokaže šta zna...Juventus će u januarskom prelaznom roku prodati još jednog igrača, posle Matia Perina i Marija Mandžukića. Ne radi se o momku koji je bio bitan za prvi tim pošto za isti nije odigrao nijedan meč, ali će Kvang-Son Hvan otići iz Torina...Momak iz Severne Koreje...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.